Стойка За шлем Притежателя Шлем с Черепа Мотоциклет | Стенен Държач Шлем с Черепа на Мотоциклет За Колоездене Бейзболни Топки и Шлем За ръгби

  • 33.23лв.
  • 49.60лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • поставка от смола, титуляр шлем, поставка за закачалки за дрехи, поставка за мотоциклетни шлем с черепа, Багажник за каска
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p162347

Водещи елементи:

1、 Лесна инсталация: първо маркирайте мястото на инсталация, пробиват две дупки на електрическа дрелью, поставяне на скоба на винтове и завийте гайките.След това заключете цвят на винт, за да се запази общия вид.

2. Дълъг срок на експлоатация: Нашата стойка за шлем, изработен от висококачествен полимер материал, който е силен и издръжлив.Продуктът се отличава с превъзходно качество и изискан изработка на изработка, което осигурява дълъг експлоатационен живот.

3. Украсата на къщата: Някои хора не обичат да правят дупки в стените на къщата или си мислят, че стените се нуждаят от друг изкуството или декоративни.Нашите изделия също могат да се използват като украса.Можете да го поставите където пожелаете.На място това също е добра украса на работния плот.

4、 Широко приложение: Титуляр шлем с черепа може да показва мотоциклетни каски, бейзболни шапки, футболни каски и шапки и т.н. също така е възможно да се установи в дома, в изложбената зала, офиса или навсякъде другаде, където му е необходимо да се мотае.

5. Идеален подарък: творчески държач за каска с черепа - това определено е перфектния подарък за велосипедисти, мотоциклетисти или велосипедисти.Този уникален подарък никога няма да остави хората безразлични.Вашите приятели ще бъдете приятно изненадани!

Описание:

Титуляр шлем с черепа е изработен от смола материал, който е траен и издръжлив и има дълъг срок на служба.Черепа е направен от по-добър размер, така че той е подходящ за всеки шлем.

Спецификация:

Заглавие: Титуляр Шлем с Черепа

Материал: Смола

Размер: около 9.4*8.7*3.5 в/23.87*22.09*8.89 см

Опаковъчен лист:

1 * Притежателя шлем с черепа

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Добави мнение

Вашият рейтинг: