66 W Автомобилни Зарядни Устройства С Два Порта USB Бързо Зареждане на Цифров Адаптер за Зарядно устройство Дисплей За Зареждане на Цигари Автомобилна Запалка QC3.0 J6U4

  • 4.08лв.
  • 6.82лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Запалката
  • Сертифициране на входящи тестове: ce

Инв.: p163258

Описание:

Зарядно за кола QC 3.0 е оборудван с два USB порта за бързо зареждане 3A quick charge 3.0, то зарежда с две съвместими устройства 4 пъти по-бързо, едновременно, в сравнение с традиционните зарядно устройство.Той също така е подходящ за бързо зареждане 2.0 и 1.0.

Подкрепа за монтаж на мотоциклет 12 В 24 В, автомобил, лодка, мотор, косачка за конна езда, suv, четириядрен под наем, трактор или

Двойна интелектуална подаване на храна, бързо зареждане на 3.0: оборудван, той лесно разпознава мобилни устройства и осигурява оптимална ефективност на зареждане до 4 пъти по-бързо, отколкото нормално зареждане.

За USB-зарядно устройство има вграден превключвател за включване / изключване за управление на мощността, което позволява да се пести енергия и да се удължи срока на експлоатация на изделия и устройства.Тя спестява електроенергия и не консумира енергия при изключване.

Технически характеристики:

Материал на продукта: ABS

Цвят на продукта: Черен

входно напрежение: dc 6-32 В

QC3.0 USB-изход: 5V3.6A, 9 В/3A, 12v/3A макс

Размер: 37x43x29 мм

Забележка:

1. Възможни са малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, различни методи на измерване и инструменти.

2. Изображението може да не отразява действителния цвят на продукта се дължи на различни осветяване на ъгъла на стрелба и на дисплея на монитора.

Опаковъчен лист:

1 Х QC 3.0 USB зарядно за Кола

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти.Добър ви ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: