За Сватбената Украса На Дома Стаите В Цветен Венец От Изкуствени Цветя, Свежа Пролет-Есен Градинска Арка Зелени Стайни Растения

  • 27.94лв.
  • 34.92лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p165345

Характеристики

1. Висококачествен материал: Изкуствен цвете ратан е изработена от висококачествени копринени тъкани с реалистични детайли.Зелените листа са добри за вътрешен и външен декор от зеленина.

2. Размер: Дължина ратан е прибл. 190 см дължина, с метална тел вътре в пръта, можете да се коригира и да се разположат по своему.

3. Не изискват поддръжка: Този зелен начало декор изглежда точно като истинско растение, но не се нуждае от подстригване или поливане и ще остане свеж през цялата година, подходящ за растения във вътрешния двор, отлично изкуствено растение за домашен интериор в стаята.

4. Перфектна украса: Тази лоза е много подходяща за сватбена украса, изработка на венец като на булката и шаферките, сватбена фон, банкетного тапети, окачен лозя навсякъде е на разположение украса.

5. Широко приложение: Добавете нотка на цвят и романтика на вашия дом с помощта на тези красиви лозови листа.Можете да окачите на стената, врати, огледала, люлка и на всяко друго място, където ви харесва да се насладите на изкуствена зелена лоза.

Спецификация

Материал: Коприна плат, Метал

Цвят: Зелен

Размер: 190 см дължина

Тегло: 246 грама

Пакетът включва:

1 × на Изкуствени цветя от ратан

Добави мнение

Вашият рейтинг: