ZoeRax [Модулен пресклещи RJ-45, RJ11 RJ12] за мрежовите съединители 8P 6P 4P и кабели Ethernet CAT5 CAT6 Инструмент за кримпване на ленти

  • 37.47лв.
  • 74.95лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • пресклещи cat6, пресклещи rj 45, маша rj-45, съединител, стриптизьорка
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: ЗМ86
  • Опаковка: ДА
  • Сертифициране: ce, RoHS
  • Търговска марка: зоеракс
  • Тип: Клещи за кримпване на кабел

Инв.: p168176

ZoeRax [Модулен пресклещи RJ-45, RJ11 RJ12] за мрежовите съединители 8P 6P 4P и кабели Ethernet CAT5 CAT6 Инструмент за кримпване на ленти (пружина.Лесна за заключване и съхранение)

✅Модулен клещи машина "всичко в едно" - бърз и надежден монтаж на модулни обжимных конектори за пренос на глас и данни.Обжимает RJ45 Cat 3/4/5/5e/6 (8x8) (8P8C), RJ12 6-позиционен (6x6) (6P6C), RJ11 4-позиционен (6x4) (6P4C) и RJ11 2-позиционен (6x2) (6P2C).ЗАБЕЛЕЖКА. не обжимает става чрез съединители.

✅ Вграден нож за източване кабел – нож SK5 гарантира неговото качество, се предлага с набор от сменяеми остриета. Открива и реже кабели за Ethernet, кабели, свързани с кабел (RJ11, RJ12, RJ22, RJ-45), усукана двойка, гласови кабели и кабели за пренос на данни. няма нужда да купувате нож или гребец отделно, защита на ножовете на режещи и зачистных тракащ намалява риска от нараняване.

✅Механизъм за връщане система – За разлика от конструкцията с механизма на палеца, дизайн на връщане система на ръкохватката се връща инструмент в готовото позиция след завършване на цикъл, помага ви да спестите време и усилия, а също така улеснява изключване след успешното щамповането на единица штекерного съединител.След употреба можете удобно да го съхранява благодарение на функцията за заключване.

✅ Конструкция от високо стомана - Обжимные печати прецизионно земята от високо стомана, стомана корпус с покритие от черна азотен осигурява отлична производителност и дълготрайност.Ергономични дръжки повишаване на комфорт, подобряват видимостта и позволяват бързо идентифициране на устройството.Гарантира, че ще имате удобен и надежден переноска инструмент.

🎁Че се намира в опаковка? –Осъществяване включва 1x модулни клещи, RJ-45, RJ11 RJ12.Благодарение на функционалните възможности, съвместимост с почти всички видове мрежови кабели и конектори, както и на достъпна цена, всички заедно, като този универсален мрежов инструмент е най-добрият избор в момента.

Добави мнение

Вашият рейтинг: