пейзаж печат върху платно морски пейзаж гигантски плакати реалистична картина върху платно Салваторе Кандидо Вид на Неапол с Маринеллы

  • 35.27лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • неаполитанска шапчица, град Наполи, жителите на Неапол, шапка Наполи, 5d Наполи, кратък Наполи, браво, италиански наполи, наполи с, джърси " наполи ", мъж от Неапол
  • Тип: Пишеща машина
  • Класификация: За стена
  • Стил: Европа
  • Номер на модела: US-CL-042
  • Модел: Плосък Релеф Стикер За Стена
  • Тип калиграфия и живопис: Картина върху платно

Инв.: p172161

1. Намери произведения на изкуството и стенни декорации, отразяващи вашата индивидуалност и уникално чувство за вкус, може да се окаже трудно, но ние ще ви помогнем с това.Че можем да предложим на

а) Множество варианти с висококачествени панорамни и репродукционными копия.

б) Бърза услуга, включително дизайн и здрава опаковка.Безплатна доставка, безплатен възстановявания.

в) Достъпен дизайн.Цената е с 20% по-ниска, отколкото на световните конкуренти

2. През последните 10 години от нашите талантливи художници са създали десетки хиляди картини или реплика за любители на изкуството от цял свят, както и сред клиентите - хотелски вериги, фирми за дизайн на интериора.Ако търсите невероятно произведение на изкуството или искате да превърнете снимката в оригиналната картина, Imagich - вашият първи избор.

3. Ние продаваме само репродукции на най-високо качество с най-точен цвят и чист завършек.Платно соскакивает със стени с богата текстура, цвят и детайли, при това се задържа по-дълго, отколкото на хартия.Оригинални мастила гарантират възможно най-добрия ефект оригиналната живопис, ще бъдат по-ярки и предпочитани за околната среда.

4. Той се продава само на хартиен носител.На всяка страна на платното оставена ръб на 2 сантиметра.Може да се монтира към всички рамам, които ви харесват.Ако имате нужда от по-широк кант за самостоятелно разтягане или други цели, моля, оставете ни съобщение.Оцветяване пръчка ще се сгъне и изпратен в твърда тръба.

1. Условия за доставка: Ние предлагаме EMS и други международни услуги от спедитор и в очакване на вашето съгласие за плащане на цената.Ние можем да изпратим по целия свят чрез CPAM безплатно, ние също така препоръчваме да плащат допълнителни разходи, например чрез FedEx, DHL, TNT, за да може да се получи стоката в рамките на 10 работни дни.Стандартна линк към време за доставка:

Юго-Източна Азия: 10-15 дни

Западна Азия и Северна Азия: 15-25 дни

Близък Изток: 15-25 дни

САЩ: 10-20 дни

Uk/AU: 15-25 дни

Канада: 20-25 дни

Белгия /Франция/Германия/Швеция: 20-30 дни

Русия: 25-45 дни

Останалата част от Европа: 25-35 дни

Централна и Южна Америка: 25-40 дни

Африка: 30-45 дни

2. Внимание:

а) Безплатно връщане в рамките на 15 дни от датата на получаване.Но, моля, бъдете така любезен да носи отговорност за цената на доставката при връщане.

б) От настройките на монитора и други ефекти може да се наблюдава незначителна разлика в цвета между реалното изображение и изображение на монитора.Моля, бъдете внимателни, преди да започне наддаване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: