С кухненски смесител Прибиращ се Завъртане на 360 ° Кран за мивка с колонным товаро вода и товаро вода за душ 2 Режима на Миксер

  • 107.43лв.
  • 149.21лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Инв.: p172935

С кухненски смесител Прибиращ се Завъртане на 360 ° Кран за мивка с колонным товаро вода и товаро вода за душ 2 Режима на Миксер

[Идеален избор] Разтегателен кухненски кран е изработен от комбинация от месинг и е устойчив на корозия, ръжда и пръстови отпечатъци.Модерен минималистичен стил ще създаде уникални преживявания за вашата кухня.

Режим двойно изхода: този разтегателен кухненски кран има режим на душата и режим на воден стълб.Можете да превключвате между два режима по свой вкус с помощта на бутона на душ-кабината.

Обхват на въртене на 360 °: този кухненски миксер може да бъде свободно участък и издърпване, подходящ за единични и двойни мивки, а също така ни е удобно почистване на мивката във всички посоки.

Високо качество: в този кухненски миксер се използва керамични клапан с сърцевина на автомобила, стабилна работа, липсата на капки, висока устойчивост на натиск, висока устойчивост на топлина, устойчивост на стареене, по-дълъг живот и по-издръжлив.

Комплектни прибори: с две свързващи маркучи G 3/8, не се изискват водопроводчик, лесен за инсталиране в домашни условия, спестяване на време и усилия.

Цвят: сребрист

Материал: мед

Съдържание на опаковката:

1 x кран

2 x маркуч

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: