Еротични Мъжки Masturbators Секс Играчки За Мъже Пенис Вибратор, Вагината Истинска Путка На Изкуствена Вагина От Секс Стоки За Възрастни Секс-Играчки За Възрастни

  • 23.28лв.
  • 29.09лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • мъжки задерживающий спрей секс ретардантные продукти за уголемяване на пениса, чорапогащи, чорапи мъжки, реалистичен голям пениса на мъжете, по-голям пенис, с допълнителен колан за мъже, мъжки завързана отглеждане, мъжки мастубатор на пениса, увеличаване на толстой пениса, отглеждане в мъжки стил, мъжки пенис жени 2 см, силиконов пенис голям размер
  • Тип елемент: Вибратори
  • Размер: Waterproof Same Sex Big Dildo Jelly Vagina Orgasm Couple Stockings
  • Номер на модела: Анален Задника На Жените И Мъжете Член На Мастурбация Лубрикант Куршум Спирала Путка
  • Сертифициране на качеството на продукта: ce
  • Секси провокативна: No
  • Тип: Точка G
  • Материал: Силикон
  • Търговска марка: юньмань
  • Непристойная снимка: No

Инв.: p173040

Вид на стоката: Мастурбатор

Пол: Мъжки

материал: tpe

Цвят: синьо-зелено, лилаво

Характеристики: Преносим, полезен за здравето

Функции:

1. Осигурете велпапе тип тежки социално-семиотического социално-семиотического пакет, меко непрекъснато удоволствие, подобно на вълните при повдигане; вътрешна конфигурация выпуклого точков тип, с различни действа стимулиращо точки, осигурява месене колебание, докосване и въртящата стимулация; вътрешен мрежест тип, изпълнен с непрекъснатост, стимулира контакти и осигурява стимулация на 360 градуса; - моля, работете съвместно с използването на лубрикант!

2. Операцията е проста и лесно да носите със себе си,

3. За мастурбация мъжете, подобряване на мъжката сексуална апатия, преждевременна еякулация, импотентността на мъжки съпътстваща терапия; и т.н.

4. Подходящ за отслабване на функциите на възрастни хора или продължителен живот на човека; бариера, нестабилен мъж и жена, живеещи в силно желание, мъж и мъж, разведен или безбрачный, особено се препоръчва за качеството на жизнения опит успешен човек.

Характеристики:

Изработен от силиконов еластомер TPE без мирис

Издатини и ръбове повишават стимулация

Лекотата на използване и маневриране

Създава леко засмукване на шум при използване на

Прихлебывание причинява лека вибрация без механични части

Водоустойчив е, така че е безопасен за употреба под душа

За еднократно използване за необходимо почистване

Как да използвате:

1. Ето какво правят жените - пакет етикети.

2. отворете външната черупки от яйца, извадете комплекти за мастурбация, смазочни материали и опаковка смазочен цилиндричен малък контейнер,

3. на пениса или комплект за мастурбация отвътре равномерно с горчица на разпространението на смазване,

4. пенис доста в комплект за мастурбация, с ръчно разминанием, екструдиране и помилване, въртене, едно приятно чувство, удобни степени на манипулация, за да направите най-приятния начин на мастурбация.

вид напомняне:

Ние заполним доставка на стоки, както следва: "Играчка" Уважаеми клиенти, моля, не се притеснявайте.Ние ще защитим своя личен живот.Ако имате нужда от нещо.Моля, колкото се може по-скоро, свържете се с нашия персонал за обслужване на клиенти.Ние ще реши проблем за теб за първи път.

Ако искате да видите по-подробни снимки на продукта, моля, свържете се с нашия персонал за обслужване на клиенти.Ние ще отговорим на вашето съобщение възможно най-скоро.

Добави мнение

Вашият рейтинг: