8 бр. Инструмент за Вросшего на Нокътя на Крака, Точно Позициониране, Професионални Инструменти за Педикюр, Пила за Вросшего на Нокътя на Крака, Маникюр, Определени за Краката

  • 22.71лв.
  • 45.40лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • дънки на ток с отворени пръсти, летни червени обувки с отворени пръсти, горещ растящи навътре нокти, аксесоари за врастнали нокти, расте навътре метален пирон, средство за залепване на врастнали нокти лепило, парола вросшего нокти, бугель вросшего нокти, пръстен с отворени пръсти, врастнали силиконови ноктите
  • Произход: Континентален Китай
  • Брой парчета: Една единица за измерване на
  • Прилагане: Пръст, Чорап
  • Тип елемент: Машина за рязане и Машинка за подстригване

Инв.: p1764

Характеристики

【Дълга дръжка за по-малко усилия】: Повече усилия, в сравнение с традиционните малки нокторезачки, така че можете лесно да режеш дебели и твърди нокти, тези ортопедични нокторезачки за възрастните хора, мъже и жени, особено за по-възрастните.

【Остри и здрави, не се разкъсат на ноктите】: Дебели ножица за нокти на краката са изработени от висококачествена неръждаема стомана за защита от ръжда и дълголетие.Тези професионална ножица за нокти на краката може да помогне при лечение на врастнали нокти на краката и други проблеми с ноктите.

【Тежки ножица за нокти на краката си за по-дебелите нокти, твърди нокти, врастнали нокти, гъбични нокти】: Лесен за употреба, лесно можете да изрежете ноктите, просто чрез издърпване на един от пружини.

【Безвредни пила за нокти】: Изработени от неръждаема стомана, е безвредна инструмент за нокти, силно се препоръчва от дерматолозите, който ви позволява да се отървете от повреди повърхността на нокътя, причинени от използването на некачествени пилочек за нокти.

Добави мнение

Вашият рейтинг: