Тенис на Чист Кабелен Органайзер 10 Дупки Силиконов Кабел Скоба Жично Органайзер USB Зарядно Устройство, Държач на Кабела Авто Домашен Кабел, Протектор

  • 1.44лв.
  • 2.06лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Силикон
  • Произход: Континентален Китай
  • Опаковка: ДА

Инв.: p17694

Водещи елементи:

1. Универсален държач на кабела - този силиконов органайзер за кабели със скоба за кабел има 10 дупки с различни размери, така че може да се използва за организиране на различни кабели, въжета или жици, напълно отговарящи на вашите нужди в управлението на кабели от дома или офиса.

2、 Дръжте си маса чиста - този органайзер за кабели с 10 дупки, предназначен за организиране на кабели, като кабели, зарядно устройство за телефон и кабели, слушалки, упорядочит всички мръсни кабели и ще бюрото си подредено и спретнато.

3、 Лигав скоба за кабел - Този притежател на настолен кабел-организатор, снабден с двупосочна здрава самозалепваща подложка, може лесно да се инсталира на всякакви гладки и чисти места навсякъде във вашия дом или офис, например, на стъкло, елегантен маса, тапети или чиста плочки.За да го инсталирате, не се изисква тренировка.

4. Отличен материал - скоби за настолни кабели изработени от мек и гъвкав силиконов материал с отлично качество.Можете лесно да вмъкнете кабели, въжета или кабели в дупки на притежателя на кабела.

5. Широк спектър на приложение - този настолен скоба за управление на кабела може да се използва широко за закрепване на кабели или кабели, като например кабели, слушалки, зарядни устройства, преносими компютри, игрови конзоли, музикални инструменти и така нататък.

Описание:

Да, този силиконов титуляр за кабелни скоби отговаря на вашите нуждите в дома и офиса управлението на кабели, този кабелна скоба има 10 дупки с различни размери.Можете да го използвате за организиране на различни кабели, въжета или кабели различни размери.

Технически характеристики:

Заглавие: Притежател на Настолен кабелна скоба с 10 дупки

Материал: Силикон

Цвят: черен бял сив

Размер: около 100 * 18 * 15 мм

Характеристики:

Гъвкавост

Лигав Кабелна Скоба

Съхранявайте бюрото Си в чистота

Отлично качество

10 Дупки

Списък на пакетите:

Притежател на настолен кабелна скоба * 1

Добави мнение

Вашият рейтинг: