Гребен За Въздушни Възглавници С Огледало Компактен Джобен Размер Преносима Пътна Четка За Коса, Тоалетно Огледало Масажор За Глава Relax

  • 21.00лв.
  • 38.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Няма, ИКОКО

Инв.: p17723

Характеристики:

1. Сгъваем и компактен дизайн: мини размер се поставя директно в джоб, чанта, кола и т.н., Пътен размер спестява повече пространство във вашите дънки, спортна чанта, и т.н.

2. Двойна функция: от Четината правят косата ароматно, а огледалото грим прави лицето чист.Малка огледална пискюл ви прави прекрасна дама.Това ще ви помогне да наберат точки от всяка страна.

3. Лесна за използване: просто вдигнете въздушна възглавница срещу чупливост, за да разплетете възлите косата и изглаждане на тях.Малко автопортрет с четка е подходяща за всички типове коса: дебели /тънки / къдрава /директни /дълги /къси и т.н.

Описание:

Той е изработен от ABS материал за плавно докосване и надежден задържане без разрези по краищата.Гъвкави гумени четината се масажира кожата на главата и добре се грижат за косата.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Размер: 73*67 мм

Пратката включва:

1 х Сгъваема четка за коса, за въздушни възглавници

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Добави мнение

Вашият рейтинг: