Дядо Изкачва По Стълбите На Коледна Елха Електрически Дядо Коледа Изкачва По Стълбите Украса За Коледната Елха Играчки Висящи Украшения

  • 55.76лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Сертифициране: 3C
  • Произход: Континентален Китай
  • Попълване на: Полипропилен Памук

Инв.: p177260

Описание:

Супер Climbing Santa е проектиран така, че Дядо Коледа автоматично се изкачва по стълбите с музика.Това е красива декорация за Коледа и помага за създаване на празнично настроение.Можете да прекарате Коледа и спокойно да прекарате време със семейството си, като го използвате.Изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).

Спецификация:

Име на продукта: Супер Альпинистский Дядо коледа

Материал: Плат

Размер на Дядо Коледа: 19*9*6 см/7.5*3.5*2.4 инча

Опаковъчен лист:

Набор от супер лазающего на дядо коледа * 1 (включва и 1 Дядо Коледа + 1 стълба)

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1.【Което включва в себе си този комплект】Един Дядо Коледа (без батериите) и стълбището са включени в комплекта Super Climbing Santa.Размер на Дядо Коледа е около 19x9 см / 7,5x3,5 инча (В * Ш), а коледа е на стълбище - около 65 см (25,6 инча).

2. 【Идеалното бижу за Коледа】 Дядо Коледа автоматично се изкачва по стълбите по време на възпроизвеждане на музика в альпинистском дядо коледа.Това е идеалното коледно бижу, което създава положителна атмосфера.

3. 【Широк спектър от приложения】 Стълба за катерене на Дядо Коледа коледна елха е лесен за използване, и вие можете лесно цаката на своята коледна елха, врата, стена, на нощното шкафче, камина, или на всяко друго място, което искате да декорирате.

4. 【Идеален подарък за деца】 Сладък външен вид на Дядо Коледа, взбирающегося по стълбите, като деца, а Дядо Коледа въплъщава добри неща и на добри пожелания.Това е идеалният коледен подарък за деца.

5. 【Насладете се на прекрасна Коледа】 Можете да укрепи семейните връзки, да се насладите на прекрасна Коледа и да прекарате спокойно времето си заедно с електрически лазающим Сантой.Имайте в предвид, че ще се нуждае от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).

Добави мнение

Вашият рейтинг: