L Саморазмешивающаяся Чаша 350 мл Термоизоляционная Чаша За Смесване с Захранван От USB Автоматична Магнитна Чаша IPX6 Водоустойчив Саморазмешивающаяся Чашата за Кафе

  • 26.68лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Неръждаема Стомана
  • Сертифициране: CE / EU

Инв.: p179357

[Захранва от USB] Просто използвайте приложен USB кабел за свързване на купата за смесване на всеки USB порт.Батериите не са необходими, са безопасни, надеждни и са безвредни за околната среда.

[Лекота на работа и почистване на] Тази купа за разбъркване се стартира автоматично с натискане на бутон, което го прави лесен за използване.Водоустойчив ниво IPX6, може безопасно да се мият, което улеснява почистването.

[Безопасен и надежден] Автоматична купа за разбъркване, изработени от неръждаема стомана, здрава и устойчива, може да се използва в продължение на дълго време.Устойчива на плъзгане основата на масата е по-здрава, но и предпазва вашите мебели от високи температури.

[Широкото прилагане на] Тази чаша за смесване обем 350 мл, позволява лесно прехвърляне на напитки от кухнята в хола, офис, фитнес зала, училище и други места.Тя е много подходяща за приготвяне на кафе, чай, горещ шоколад, мляко и много други леко смесени напитки, които могат да се смесват.

[Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури професионално и задоволително обслужване.

Спецификация:

Име на продукта: Чаша за самостоятелно смесване

Цвят (по избор): Бежов, Зелен

Материал: неръждаема стомана

Обем: 350 мл

Бележки:

1. Може да има малки разлики между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

2. Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на ръчно измерване

1 х Чаша за самостоятелно смесване

1 х USB кабел

Посочената в действие УСБ автоматично смесване чаена чаша прясно мляко, чаша кафе, на собствената си личност неръждаема стомана смесване

Добави мнение

Вашият рейтинг: