Промоция! BROPPE 1/4 Инча Шестостенни Быстросменная Отвертка Притежателя Малко Дръжка За Torx Сигурност, Крестообразная, Шестостенни, Квадратна Отвертка

  • 19.70лв.
  • 28.14лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Детайли за Ръчни инструменти
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p1830

Промоция!BROPPE 1/4 инча шестостенни быстросменная отвертка Притежателя малко Дръжка за Torx Сигурност, Phillips, шестостенни, квадратна отвертка Това антикоррозионная и тежкотоварни дръжка на отвертка, тя е много здрава и устойчива, е изработена от авиационен инженеринг пластмаса, удобна дръжка, може да облекчи работата си.

Шестограмен патронник 1/4 инча със силни магнити идеален за всички видове отвертки с шестигранным опашка, быстросъемный патронник позволява бърза промяна на тренировка, без използването на специални инструменти.

Използва се за поддръжка и ремонт на оборудване, включително компютърни шасита, електрически шкафове, мебели, уреди и т.н.

Тази дръжка за по-приятна, ергономична работа благодарение на която мехури и мазоли отиват в миналото, той е удобен да се запази дори при продължителна употреба.

Общата дължина е 5.4 инча, всеки ръба на гнездото може да бъде точно фиксирано отвертка, силен магнетизъм, може да отвертка от падане.

Цвят: червен

Материал: стомана

Размер: 138 x 28 x 6,35 мм

Съдържание на опаковката:

1 x Дръжка на Отвертка

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: