2022 Безлични Джудже Плюшен Кукла Рудолф Сладки Вечерни Коледна Украса На Подарък За Деца Коледно Дърво Висящи Джуджетата Плюшени Играчки

  • 5.21лв.
  • 10.41лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: УИИИИ
  • Материал: Памук, нетъкан текстил + други аксесоари
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Попълване на: Полипропилен Памук
  • Тип: Коледна украса
  • Произход: Континентален Китай
  • Размер: about 16*5cm
  • Име: Коледно дърво, кукла висулка

Инв.: p183397

Водещи елементи:

1 、 【Приказно коледни джуджета】 Плюшени джуджета осигуряват очарователна фигура коледни джуджета", която е добре съчетано с красива шапка и може да ви донесе късмет и щастие, за да добавите малко магия във вашия дом.

2、 【Създаване на коледните настроения】 Комплект плюшени джуджета ще създаде романтична коледна атмосфера, която може да украсите коледна елха по време на коледните празници и да попълните вашия дом с топла и щастлива атмосфера.

3、 【Висококачествени материали】 Коледа коледа джудже е изработена от нетъкан текстил, който е надежден, здрав и дълготраен и може да се използва в продължение на дълго време.

4、 【Идеален подарък】 Коледна украса Gnome - това е специален подарък за специален ден, защото от неговата форма Санта джуджета", която е идеална за коледни и празнични дарове, и когато вашето семейство или приятели отново ще видят този специален подарък, те ще си спомнят за вас!

5、 【Широко приложение】 Коледно плюшено джудже може да закачите на прозореца, на стената на хола или на терасата, което също може да се мотае на работния плот или малка странична масичка в спалнята и е идеален за коледни партита и украса на дома.

Описание:

1. 【Коледна украса】 Коледна украса допълва коледната атмосфера, побързайте и го вземете у дома за Коледа.

2. 【Висококачествени материали】 Кукла е изработена от нетъкан текстил, тя е здрава, а в комплекта влизат и други аксесоари.

3. 【Сладък дизайн】 Коледна украса с размер около 16 * 5 см

4.【Широко приложение】 Коледна украса може да се окачи в офиса, в раницата, в колата, в полето за развлечения, заведения за хранене или хотел.

Спецификация:

Материал: нетканая плат + други аксесоари

Размер: около 16*5 см/6,30*1,97 инча

Предназначение: Украса на коледната сцена, например, къщи, хотели, супермаркет

Опаковъчен лист:

Коледен комплект (4ШТ) *1

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Добави мнение

Вашият рейтинг: