За Многократна Употреба На Кафе На Шушулки Многократна Употреба На Кафе На Капсули За Многократна Употреба, Шушулки От Неръждаема Стомана С Капаци Подходящи За Кафе Машини Nespresso

  • 21.78лв.
  • 33.52лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p184990

За многократна употреба на кафе на капсули за Многократна употреба, кафе на капсули от неръждаема стомана за Многократна употреба капсули с капаци подходящи за кафе машини Nespresso 1. [Универсална съвместимост] Този многократна употреба кафе капсулированный контейнер е съвместим с оригинални кафемашини, като U; Пикси; Le Cube; Maestria; Lattissima; Inissia; Concept и Essenza Mini; CitiZ (не е подходящ за D110, Essenza Mini D30 и Prodigio Krups); (НЕ е съвместим с Nespresso Vertuo, Nescafe Dolce Gusto.Не е свързано с Nespresso.). Ако не можете да потвърдите съвместимост на продукта, моля, свържете се с нас.

2. [Безопасно за тялото, не е странен мирис на кафе] Прегряване на пластмаса е вредна, но нашата множество кафеена чаша е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана, е безопасно, полезно за здравето, което позволява да се избегне появата на странен вкус в дома на кафе, по-полезна и да не се тревожи за замърсяването.

3. [Лекота на работа] Подгответе дома ароматно еспресо, за да започнете един приятен ден!Лесно се поръсва 4,5-5 грама тъмно печено утайка от кафе за еспресо капсули за многократна употреба, леко утрамбуйте и соскребите край на включените лъжица.Удобно затваряне и отклеивать покритие от алуминиево фолио.Без никакви лепкави следи, които могат да повлияят на следващото използване.

4. [Достойни инвестиции] капсули за Многократна употреба за еспресо - изгодна сделка, като се има предвид високата цена на капсули за еднократна употреба, както за вашия портфейл, така и за околната среда.Като цяло, един добър продукт, който добре работи и ми позволява да се насладите на няколко висококачествени напитки без чувство за вина.

5. [Комплект чаши за кафе на капсули] комплектът включва многократна употреба капсула от неръждаема стомана 2 елемента, капачки от алуминиево фолио 100 *, 1 * лъжичка, 1 * четка.Капачки могат да създават налягане в капсула по време на варене, което води до образуването на крем.Ако ви хареса лекотата на кафе машини originalline, но все още обичам други маркови еспресо, определено си заслужава да опитате.

Цвят: сребрист + бял

Материал: Неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

2 x чаши за кафе на прах

100 x филми от алуминиево фолио

1 x четка

1 х лъжица

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: