2 елемента Кръгли Обслужването на Тава с Дръжки Дървени Бамбукови Кръгла Тава за Журнального Маса Оттоманка за Хранене

  • 63.52лв.
  • 107.67лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Бамбук
  • Произход: Континентален Китай
  • CN: Дзянси

Инв.: p185381

Нашият бамбук през цялата сервировочный тава предлага множество практични и декоративни цели, тя е идеална за подаване на храна и напитки, понякога този тава се използва като декоративен поднос за съхранение и подреждане на малки предмети.Нашият набор от кръгли сервировочных тави, употребявани изработен от устойчив естествен бамбук в прост и щедром стил за всякакъв повод.Този прост и естествен стил може да донесе декоративна нотка във всяко пространство.

Използвайте като сервировочного поднос за храна и напитки за семейството или приятелите.

Използвайте като част от десктоп декор или на централната част на масата за хранене

Използвайте като поставка за журнального масички за съхранение на дистанционни управления, документи или книги на масичката за кафе.

Използвайте като тоалетна маса за бижута и парфюми за събиране и съхранение на случайни предмети

Използвайте като тавата на пуфике за съхранение на дистанционни управления дистанционно управление, телефон, списания и свещи.

Използвайте като декоративен поднос в централната част на маса на вашата маса или като домашен интериор.

Инструкции за почистване и грижа:

Избършете повърхността, след използване на влажна кърпа или хартиена кърпа.Не се накисва във вода и никога не го поставяйте в съдомиялна машина.По-подробна информация за Кръгла сервировочном тавата.

Удобна дръжка за захващане

През цялата сервировочный тава е с изрязани дръжки отстрани за удобство на захващане и пренасяне.Висок ръб за предотвратяване на загубата на предмети.Гъст дъното

Много гъст дъното здрав и издръжлив.Гладки ръбове

Повърхност на тавата полира ръчно за осигуряване на гладка и по-тънка за шлайфане на ъгли.Вложеният и штабелируемый дизайн

Комплект бамбукови сервировочных тави, употребявани това се случва две размери, което ги прави лесни за полагане и съхранение за икономия на място в кухнята.

Добави мнение

Вашият рейтинг: