Набор от пластмасови мензурок 5 размери, размерите чаши (50, 100, 250, 500, 1000 мл) и 20 опаковки, прозрачни степен пипети с обем от 3 мл.

  • 16.93лв.
  • 24.90лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p1865

Набор от размерите чаши от пластмаса с размери 5(50, 100, 250, 500, 1000 мл) и 20 опаковки, прозрачни степен пипети с обем 3 мл - комплектът включва прозрачни пластмасови мерителни чашки 5 размери 20 x прозрачни пластмасови степен пипети за преливане на течности или етерични масла.

РАЗНООБРАЗНА КАПАЦИТЕТ - набор от пластмасови чаши включва 50, 100, 250, 500, 1000 мл, отговарящи на вашите различни нужди.

МАТЕРИАЛ - изработен от хранително-утолщенного пластмаса, по-устойчиво на корозия, действително нетоксичен, трайно и безопасно за използване.

ТОЧНО ИЗМЕРВАНЕ на пластмасови пипетках, така и на мензурках начертани ясни степен линии, които ще ви помогнат лесно отмерять течност при преливане.

ИКОНОМИЧЕН И ПРАКТИЧЕН, идеален за научни експерименти в дома си, студенти и изследователи, провеждането на химически експерименти в лабораторията също са отлични за домашен и кухненски използване и е идеален за детски костюм за Хелоуин.Добре, че няма стъкло, за която да се притеснявате, че тя ще се разбие.

Изработен е от лесно моющегося дебела пластмаса, която можете да използвате отново и отново.И не се притеснявайте за това че ще ги разбие

Те са обозначени за измерване на външната страна на всички контейнери в мл (милиметри).

Това мензурки за гнездене.Те се вмъкват един в друг за удобство на съхранение

Отгоре при тях има улей, който позволява много лесно да се излее

Моля, имайте предвид, че те не са подходящи за отопление

Също така е подходящ за всички видове лаборатории за изпитване, химия, микробиология, електронни течности, масла, ароматизатори и много други.

цвят: Прозрачен

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

5 * Пластмасови мензурки

20 * 3 мл Степен Пипети за пренасяне

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: