Нов 18-55 мм За Canon 18-55 F3.5-5.6 III Бленда Гъвкав Кабел y-Образен Вал линк Reader Камера Ремонт на Част от

  • 10.48лв.
  • 11.65лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • меден гъвкав вал, чанта sony wx350, canon от 18-55 мм смес, задвижваща вал traxxas max, несигурни панталони, неопределен cosplay, зарядно устройство sony wx350, нов гъвкав вал, sony wx350 гъвкав, неопределен набор от обеци
  • Произход: Континентален Китай
  • Съвместим стил Камери: беззеркальные камери

Инв.: p187116

ЗАБЕЛЕЖКА

МОЛЯ СРАВНЕТЕ ВАШИЯ ОРИГИНАЛНИ СТОКИ СЪС СНИМКИ, ПРЕДОСТАВЕНИ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА СПИСЪКА НА

УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ КУПУВАТЕ ПРАВИЛНИЯ ДЕТАЙЛ.

** Моля, имайте в предвид, че ние не носим никаква отговорност за щети, причинени от неправилно инсталиране или погрешна покупка.

Инструкция за монтаж не е включена в комплекта.Професионална инсталация се препоръчва, моля, прочетете внимателно описание.

Ако имате някакви въпроси или обяснения относно продукта, моля не се колебайте да задавате преди да купите.**

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКАТА

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ЩЕ СЕ ОБРАБОТВАТ В РАМКИТЕ НА 1 РАБОТЕН ДЕН.

** За международни поръчки, моля, имайте в предвид, че не можем да гарантираме точната дата на доставката.Това може да варира в зависимост от местните обичаи / правилата на местния пощенски клон.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от някаква допълнителна помощ, и ние ще се радваме да ви помогнем. **

ПЛАЩАНИЯ

Плащания се приемат само чрез Potencia-problemak-hu.eu.

УСЛОВИЯ И ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ

Смяна на адрес

— Поръчки се обработват в рамките на 1 работен ден.Ако искате да промените адреса си, моля, уведомете ни предварително.В противен случай вашата поръчка ще бъде изпратена на адреса, който сте посочили в своята запис на Potencia-problemak-hu.eu.

Отменени сделка

— Ние можем да отмени сделката, просто ни кажете, да можем да ги обработва незабавно.Ние можем да номер на РСО или допълнителни инструкции, ако продуктът вече е изпратен.

Получен грешен продукт/не е такъв, както е описано

— Ние сме хора, и ние периодично правим грешки, но ние се стремим да ги поправим така, като предпочита купувач.Ако полученият продукт е неправилно или не е така, както е показано в описанието на продукта, ние сме необвързани, за да сте изпратили край на снимки, получени на стоката заедно с опаковката (с посочване на етикета на опаковката).Това е нашият СОП, за нас, за да бъдат сигурни и за целите на запис.

DOA / Спасяване на пристигане

—Ние удостоверяемся, че нашите продукти са правилно опаковани, преди да изпратите, за да избегнете повреда на продукта.В случай, че сте получили повредени стоки, който може да бъде повреден по време на доставката, моля да ни предоставите снимки, получени на стоката заедно с опаковката (с посочване на етикета на опаковката), за да можем да открием и незабавно да уведоми нашият отдел за доставка, за да могат да предприемат по-нататъшни действия.

Добави мнение

Вашият рейтинг: