Стикер Стикери 3D Триизмерна Пеперуда Сватбен Декор на 3D Декорация на Дома, Спалня с Подвижна Кухи САМ Арт Магнит За Хладилник

  • 15.80лв.
  • 22.91лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • големи магнити-пеперуди, текстилен магнит-пеперуда, цветни магнита-пеперуда, магнит в бронята на колата, магнит за защита на iphone, пеперуда голям магнит, миньон авто магнит, тюл с пеперуда-магнит, авто инструменти за монтаж магнит, ултра магнитен кола
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p191001

Характеристики

1. Благодарение на полому дизайн и производство на хартиени материали стикери за стена с пеперуди изглежда много красиво и елегантно.

2. Перфектното бижу за тематични партита и фестивални празници.Украса за парти с пеперуди е толкова красиво и прекрасно, подходящ за украса на торта, гирлянди от балони, тематични партита, сватбена украса, на парти по случай рождения ден и други празнични тържества.Тези украшения във формата на пеперуда ще стане прекрасно допълнение към всеки специален повод, и ще създаде по-оживена атмосфера.

3. Красиви и колоритни стенни декорации: Нашите стенни декорации с пеперуди също са подходящи за декориране на стаи, за възрастни или деца, дневни, трапезарии, спални и други места в къщата, като добави чар на вашето жилищно пространство.

4. Пеперуди, декорация на помещението, изглеждат толкова красиви, мили и красиви, когато ги висеше на стената, като че ли елегантни пеперуди остават на стената.Светъл и ярък ефект прави стена не е скучен.

Технически характеристики:

Име на продукта: 3D Стикери за стена с пеперуди

Материал: Хартия

Размер: S: 8x5,3 cm, M: 10x7 см, L: 12x8 см

Пратката включва:

72x 3D Стикери за стена с Пеперуди

1x Карта

6x Точка Етикети

Добави мнение

Вашият рейтинг: