AZGIANT Обратно за с Капаче на Крилото на замъка колата е Подходящ за двигателя Взаимозаменяеми Аксесоар Материал за ЖСК S1

  • 109.11лв.
  • 121.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на материала: POM
  • Тегло на продукта: 50 g

Инв.: p191224

AZGIANT Обратно за с Капаче на Крилото на замъка колата е Подходящ за двигателя Взаимозаменяеми Аксесоар Материал за ЖСК S1

Материал: POM

Обхват на приложение: Съвместим със задвижване на вратата се залепи на колата вътре в двигателя

W@eb@сайт: www@azgiant@com

Допълнителна техническа информация., моля те. консултация: +8613612965610 (какъв @ app)

За потребителски данък Цените не включват никакви данъци. митническа политика се различава в различните страни, всяка данък при внос се заплаща от купувача.Ние ще ви предложим търговска сметка-фактура, за да ви помогне да митническо оформяне, ако вашата пратка се получава на митницата.Купувачът трябва да е отговорен за почистване, моля, прочетете внимателно потребителска политика, преди да поръчате.Не можем да върнем парите, ако купувачът се откаже от почистване по поръчка.

За доставката на 1. DHL начислява допълнителна такса за отдалечена област, моля, проверете, дали вашият адрес за отдалечена област, преди да поръчате.Моля, проверете уеб сайта на DHL.Ако вашият адрес се отнася до далечни райони, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.В противен случай продуктът няма да бъде изпратен. 2. Пратката може да се следи в рамките на 3-7 работни дни след изпращане на и информация за доставката ще бъде актуализирана на следващата гара предаване.Моля, търпеливо чакайте доставка.

За качеството на Всички стоки са нови, и всяка пратката се проверява преди да изпратите.Моля, уверете се, че продуктите се използват в колата си правилно.Ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, преди да отворите спор.Ние ще се опитаме да ви помогне в най-скоро време.

За гаранции 1. Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаването им.Моля, дайте видео или ясни снимки на щетите, и ние ги тестваме за вас.Продавачът не носи отговорност за изкуствени щети. 2. Моля, върнете стоките в първоначалното състояние, и се изисква истински проследяващия код.Моля, посочете ясно причината за връщане и идент. № на поръчката.Ние ще ви възстановим парите или ще повторно след получаване на обратна връзка на пратката. 3. Разходите за обратна доставка трябва да се изплати на купувачите.

За обратна връзка Вашето удовлетворение е целта на нашите усилия.Вашето мнение е важно за нас.Моля, оставете положителен отзив 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и обслужване.Ние също така ще оставим ви дам един добър съвет.Всеки проблем, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще се опитаме да ви предложи 100% задоволяване решение.

Добави мнение

Вашият рейтинг: