HXBA Черно Колие В Стил пънк, Готик Колиета, Колие, Огърлица С Ключалката На Врата, Бижута, Дамско Сърце, Изкуствена Кожа, Секси Пънк-Колие

  • 2.30лв.
  • 3.48лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Пол: Жени
  • Произход: Континентален Китай
  • CN: Гуандун
  • Материал: Изкуствена Кожа

Инв.: p19249

Характеристики:

ООТДТИ

Готин дизайн в стил пънк и готик - това колие-яка с декор от сплав изящно оформено, изкуствена кожа, околовръстен верижка и висулка в стил пънк хармонично съчетание, което го прави по-нежна и стръмен, че може да ви помогне да създадете луксозно и секси фигура и подобряване на вашия чар.

Удобна възможност за регулиране - включително регламентирана бутона или регулировочную верига.Плътност и свободность може да се регулира размера на огърлица може да се регулира по ваш избор в зависимост от размера на вашата врата, подходящ за почти всички размери на шията.

Качествени материали - основно са изработени от качествени материали, които да са удобни за кожата им лесно да се прекъсне, те са безопасни и лесни за носене; можете да ги носите дълго време, без да се притеснявате.

Готик и пънк-чокер могат да се носят с всички видове cosplay-рокли, мини поли, чудесно за cosplay-партита и срещи, пътуване, фотография, за всеки ден, празник, парти, нощен клуб, нова година, сватба парти, абитуриентски бал, рожден ден, нова година или просто ежедневни облекла. .

Подарък-модерен, фина работа, отличен, подходящ като подарък за рожден ден, детски ден, Хелоуин, Коледа, нова година и т.н., Подходящ за пънк-облекло, ролеви игри, лолита, cosplay, рок-парти, готик партита, костюмированной партита, партита за Halloween, коледно парти и много други.

Технически характеристики:

Материал: Сплав, полиуретан

Цвят: Черен

Тип на веригата: Златен/Сребърен

Размер: прибл. 45 см/17,72 инча

Пакетът включва:

1x Колиета-отвратително

Забележка:

1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: