Corgi Задника На Притежателя Тъкан Сладък Меки Плюшени Corgi Задника Под Формата На Автомобила Кутия За Салфетки Покриване На Животни Хартия За Съхранение На Тавата За Салфетки Контейнер

  • 4.83лв.
  • 6.91лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Плюшено мече
  • Произход: Континентален Китай
  • Настаняване: Тип на блока

Инв.: p194785

Описание:

Инсталиране на държач за кърпички Corgi Butt на колата е по-безопасно, отколкото поставяне на кутия с кърпички на седалката на колата, това спестява много място за вашия автомобил и го прави по-чист.Това е идеалният подарък за деца.Ако вашите роднини, приятели и колеги на дома има деца, мисля, че това им се радвате.

Спецификация:

Име на продукта: стойка за дупето Corgi

Материал: плюш

Размер: около 25*25 cm/9,8*9.8 инча

Опаковъчен лист:

Държач за кърпички за дупето Corgi * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Направете вашия автомобил по-чисти】 Инсталиране на автомобил държач за кърпички Corgi Butt вашата кола да изглежда по-чист и спестила много място за колата си, че е по-безопасно, отколкото поставяне на кутия с кърпички на седалката на колата.

2. 【Прости стъпки за използване】 За удобство на използване, можете да го закачите на облегалката за глава на облегалката или на задната седалка на колата.Еластичен колан на задната страна на притежателя на кутии за салфетки позволява надеждно я закачите на солнцезащитном козирка или на задната седалка на автомобила.

3. 【Широк спектър на приложение】 Кутия за салфетки - това не е само кутия за салфетки, но и може да се използва като възглавница.Това е добър избор за настаняване в колата, офиса и спалнята.Това също е добра украса.

4. 【Здрав и издръжлив】 е Изработен от висококачествено ленено семе на памук, държач за кърпички Corgi се чувства комфортно.Изящна изработка, здрав и издръжлив.Може да се използва в продължение на дълго време.

5. 【Идеален избор за подарък】 Държач за кърпички - идеален подарък за близки, приятели и колеги.Аз вярвам, че децата им ще се зарадват на тези прекрасни мультяшные подаръци.

Добави мнение

Вашият рейтинг: