Штабелируемый 2-те Нива Органайзер за Кухненски шкаф Под Мивка, Рафтове-Органайзер с Чекмеджета за съхранение, Черен

  • 87.78лв.
  • 208.99лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p19503

Штабелируемый 2-ниво Органайзер за кухненски шкаф Под Мивката с Чекмеджета за Съхранение, Черно Описание:

Многофункционален органайзер - да го използвате като поставка за подправки, организатор в килера или организатор под мивка за вашите нужди.Поставете го на всяко място, където ще ви трябва допълнително място за съхранение.Той чудесно ще се впишат в кухня, кабинет, килер, санитарен възел, офис, сервиз и др.

Подвижна чекмеджето му е по-лесно да прокара в сравнение с други продукти, ако добавите пластмасова лента към водачите чекмедже.Две повдигащи кутия осигуряват достатъчно място за всичко, включително и допълнително място за допълнителни аксесоари.Освен това, количката може да се използва поотделно.

Штабелируемый и отворен дизайн - кухненски организатор осигурява лекота на използване и ясен преглед благодарение на откритата метална конструкция.Плавно издърпайте чекмеджето, и всичко ще е видима и лесно достъпна.

размер: 36x32x37 см

Материал: желязо

цвят: Черен

Съдържание на опаковката:

1 х Полк

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: