Държач За мобилен Телефон с палеца, Регулируема Поставка За Мобилен Телефон с палеца, Универсална Поставка За Настолни Смартфони И Таблети

  • 11.05лв.
  • 17.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Зарядно устройство: No
  • Търговска марка: Рондафул
  • Характеристики: Дистанционно управление

Инв.: p1966

Описание:

Стойка за мобилен телефон за палеца е изработен от висококачествен материал TPU, така че той е без мирис, сигурен, здрав, устойчив на абразия, гъвкава и лесно се разтяга.Може да се използва за повечето мобилни телефони, таблети и електронни книги с размер на по-малко от 17,78 см/ 7 инча.

Спецификация:

Име на продукта: стойка за мобилен телефон с палеца

Материал: TPU

Цвят: случаен цвят

Размери на продукта: около 11.5*9.5*4.5 см/4.53*3.74*1.77 в

Тегло на продукта: около 300 г

Съдържание на опаковката:

6шт * Държачи за мобилни телефони

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Много забавно: Благодарение на използването на уникален дизайн за палеца, нашата стойка за таблет за мобилен телефон може удобно да обхване вашия телефон, таблет и устройство за четене на електронни книги.Това е много забавно.

2. Анти-огъване и гъвкавост: държач за мобилен телефон за палеца е изработен от висококачествен материал TPU, който няма мирис, сигурно, е здрава, износоустойчива, гъвкава и лесно се разтяга.

3. Регулируема конструкция: Тъй като нашата поставка за мързелив телефон с по-големи пръсти има регламентирана структура, тя подкрепя вертикален и хоризонтален преглед.Това е удобно за вас.

4. Удобно за вас: вие само трябва да поставите телефон или таблет между големи пръсти, поставете го в трайно място и с лекота гледате филми.Това е удобно за вас.

5. Широко се използва: можете да използвате нашия държач за мобилен телефон с палеца, за повечето мобилни телефони, таблети и електронни книги с размер на по-малко от 17,78 см / 7 инча.Той се използва широко и много удобно.

Добави мнение

Вашият рейтинг: