За Xiaomi Скутер M365/M187/Pro Аксесоари Разход На Набор От Специална Кука Амортисьор Демпфирующий Измерител На Амортисьорите Силиконов Ръкав

  • 13.05лв.
  • 22.51лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • 2. Е Предназначен за измерване на компоненти, които: 0,4 мм, 0,6 мм и 0.8 мм 3. Може да се наложи да се коригира винтовете в
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p201183

За Xiaomi Скутер M365/M187/Pro Аксесоари Разход на набор от Специална кука Амортисьор Демпфирующий измерител на амортисьорите силиконов ръкав 1. Този комплект решава проблема дневна подмяна на части електрически скутер, значително намаляване на времето, прекарано в търсене на един детайл навсякъде.

2. Е Предназначен за измерване на компоненти, които предотвратяват увисването на волана, за да се избегне коремни преси и по-добра настройка и налягане при флексия на вала.Включва в себе си три измерване: 0.4 mm, 0.6 mm и 0,8 mm. 3. Може да се наложи да се коригира винтовете в детайли, закрывающих вал, по този начин, за да можете да ги затворите вътрешни детайли.Твърд материал PLA в затворено състояние да осигурява максимално налягане на клапана и е най-ефективен материал за повече от 3000 клиентски тестове.

4. Практичен дизайн куката и устойчивост позволяват лесно и безопасно да заемат чанти на вашия скутер.Устойчивост на усъвършенстван модел повече, отколкото при други модели.

5. Твърда опора и задното крило.Това изключва възможността за излагане на led кабел с колело, а също така се елиминира свободното движение на неподвижни останалите крило.Отбойник трябва да бъдат отстранени най-лесният начин, като развиете 3 винта, които може да се използва за закрепване на детайла.

6. Покритие от гъвкав материал за краката предотвратява увреждане на метала и предотвратява шум при директен контакт със земята.

цвят: черен/червен + черен

Материал: пластмаса

размер: 13,8*3,8 см

Съдържание на опаковката:

1 * кука

1 * Капак за защита от консумацията на енергия

3 * Аксесоари

2 * винт

1 * отвертка

1 * скоба на задното крило

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: