Титуляр Скоба с клипс за мультикамеры PULUZ с резба 3 x 1/4 инча За запис на видеоблогов на живо

  • 17.63лв.
  • 22.04лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • вариофациальная ip камера, каишка nikon puluz, чанта puluz pro, раница puluz, аксесоари puluz pro, декоративна ip камера, статив за директно излъчване, каишка puluz pro, ip камера tonton, автомобилна камера n5
  • Търговска марка: ПУЛУЗ
  • Цветна температура: 5600 До
  • Опаковка: ДА
  • Тип: Скоби за Снимки и Видео

Инв.: p201536

1. Изработен е от ABS-пластмаса, портативен и лек.

2. Трите винта 1/4 инча за определяне на мультикамеры.

3. Мултифункционална конзола за директно излъчване, скоба за селфи, онлайн излъчване, видеозаснемане, сподели живота си със своите близки и приятели по всяко време и на всяко място.

1. Ние изпращаме само на адрес Potencia-problemak-hu.eu.Моля, уверете се, че вашият адрес в профила ви в Potencia-problemak-hu.eu съвпада с вашия адрес за доставка преди да се плати. 2. Поща Китай един обикновен малък пакет плюс, безплатна доставка, може да се наблюдава само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна.Ако искате да сте регистриран начин на доставка, моля, изберете самолетни заминаване Поща на Китай или стандартна доставка Potencia-problemak-hu.eu, цената на която е около $2. 3. Обикновено ние изпращаме ви поръчка в срок 3 работни дни след потвърждаване на плащането Potencia-problemak-hu.eu. 4. Ако не получите поръчката си в рамките на срока за доставка или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на един работен ден. 5. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.Тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.

12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

1. Вашите коментари са изключително важни за нас и всички клиенти.Моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. 2. Ние винаги предлагаме висококачествен продукт на конкурентна цена и ви предлагаме добро обслужване. 3. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви осигури приятни покупки.Благодарим ви!

Добави мнение

Вашият рейтинг: