Автомобилно USB Зарядно Устройство с много Портове за Tesla, Модел 3 /Y 2021 2022 Аксесоари USB Хъб със Сини Led Адаптер Централната Конзола

  • 47.17лв.
  • 79.94лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p2042

[Индивидуален дизайн] Само за Tesla Model Y и 3 с 2 Type-C в централната конзола, произведени след октомври 2020 година.

[Ново актуализация] Обновен автоматичен сензор, изключване на светлината и се движат: 1. led автоматично светва при трогании на автомобила. 2. Фоновото осветление се изключва автоматично, след като превозното средство е в неподвижно състояние в продължение на 2 минути (да не се отразява на предаването на данни и зареждане), леко докоснете с ръка, така че тя отново пламна. 3.It ще продължи да свети при движение през цялото време, консумира много малко енергия.

[Многопортовый] Вие получавате 2 допълнителни порта. 2 * Type-C: за зареждане и трансфер на данни 1 5V1A, зареждане на 1 PD27w. 2 * USB-A: 1 зареждане и прехвърляне на данни 5V1A, 1 поддържа само зареждане.Приложимо за смартфони, ipad, геймпадов, таблети, цифрови фотоапарати.

[Лекота на инсталиране на] Подвесная конструкция улеснява инсталацията и отвеждане на топлина, всичко, което трябва да направите, е просто поставете док-станция в централния пулт за управление и поставяне на 2 tpye-c в обратна посока в кутия централен подлакътник за управление, без да се засяга използването на плъзгащи се капаци на централното управление и централна кутия за съхранение на управление.

[Забележка] Този хъб идеален за Tesla model 3 / y и 2021 2022 г., но самият USB порт централната конзола Tesla 2022 година не разполага с функция за пренос на данни.

Функция:

Бързо зареждане + Пренос на данни:

1. Type-C1 е изходна мощност 7.5w (макс.) и поддържа предаване на данни + зареждане

2. Type-C2 е изходна мощност 27 W (макс) и поддържа, бързо зареждане

3. USB-A е изходна мощност 27 W (макс) и поддържа, бързо зареждане

4. USB 2.0 е изходна мощност 7.5w (макс.) и поддържа предаване на данни + зареждане.

Материал: ABS + Метал

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 х USB Зарядно устройство с много портове

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: