HAOCHU Цветни 4 бр. Мобилни Топки с Цветни Фенери Венец САМ Търговски Център Коледна Парти Сватбени Аксесоари Празнична Украса, Подаръци

  • 16.30лв.
  • 23.60лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • мъжки панталони са в китайски стил зимни, audi b85 cellular противотуманная на прожекторите, направи си сам формата от крафт-хартия, китайската венец щастие, венец в китайски стил, коледни фигурки от крафт-хартия, бижута от клетъчни хартия tr, тенис топки star ball, карикатура от хартиения пакет "играта на играчките", китайски празник гирлянди
  • Размер: 1pcsx6" (15 см); 1pcsx8" (20 см); 1pcsx10" (25 см); 1pcsx12" (30 см)
  • Извинение: Парти по случай рождения Ден, Парти, Китайската Нова Година, Сватба, Ден на свети Валентин, Ден за защита на децата, Кръщение и Кръщение, Годишнина, Нова Година, Сватба и Годеж, Коледа
  • Цвят: 9 цвята
  • Функция: Сватба, кръщение, Коледа, Нова Година, декорации за детската душа
  • Търговска марка: ХАОЧУ
  • Номер на модела: FWMix-03
  • Форма На Фенер: Кръг
  • Материал: Хартия

Инв.: p2048

Характеристики: Марка: HAOCHU Материал: хартия-високо качество Размер: 1 бр. x 6 инча (15 cm); 1 бр. x 8 инча (20 см); 1 бр. x 10 инча (25 см); 1 бр. x 12 инча (30 см) Цвят: както е показано на снимката Опаковка: 4 бр./компл. дърво, таван или групирани заедно, за да координират с други висящи украса с pom-помераните, плат цветни гирлянди, празнични серпантинами и други накити papel picado banner fiesta.Проста и лесна за инсталиране.Подобни на китайски фенове, тъй като те лесно се отварят и затварят, когато не се използват.!

Подгответе тези орнаменти от клетъчни топки, за парти по случай рожден ден, за да се създаде най-празничното събитие за вашите приятели и семейство.Когато се празнуват с пиньятами партита по повод рождения ден, с балони за рождения ден и сувенири за детски партита, този мобилен топка е идеален за провеждане на мероприятия на закрито или на открито.

клетка

Ние приемаме плащане чрез Alipay тук.Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ .Ако имате някакви проблеми с плащане, моля натиснете тук:

Ние извършваме доставка по целия свят, с изключение на APO/FPO. стоки се изпращат от Китай въздушна поща, достигнат на повечето страни в рамките на 15-25 работни дни.Време за доставка зависи от дестинацията и други фактори, това може да отнеме до 30 работни дни

Споделянето ще бъде предлаган само на дефектна стока.Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на поръчка.Обработката на възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни разходи по доставката.

Вашето мнение е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, много ви благодаря!!Ние винаги ви предлагаме най-ниските цени за най-добрите стоки и услуги.Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя тук приятно настроение за пазаруване.Благодарим ви!

Ние винаги сме готови да ви помогнем с всички ваши нужди, свързани с вашата покупка, или въпроси относно нашите продукти.Ние вярваме в пълна удовлетвореност на клиентите и се надяваме, че ще имате положителен опит от работата с нас.ние с нетърпение очакваме да видим с вас отново в близко бъдеще.

Добави мнение

Вашият рейтинг: