SHENGYONGBAO Коледен Тематичен Фон За Снимки на закрито, Коледна елха, Детски Фонове За фото студио, Подпори 21518 HYD-04

  • 5.76лв.
  • 9.59лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • обувки hyd, училище Мияпур Хайд, телефони olx hyd, калъф xiaomi mi hydra, свободностоящ хортензия, плазмен труборез с ЦПУ, калъф samsung 50 hydra, шапка брато хид сестра, маратонки fenrir hyd, ръководство на потребителя hyd мех s20a
  • Номер на модела: 21518 HYD-04
  • Материал: Винил
  • Тип: Боядисани основен
  • Произход: Континентален Китай
  • Опаковка: ДА
  • Стил: Коледа
  • Търговска марка: ШЭНЬЮНБАО

Инв.: p206410

Винил материал, лесен за пренасяне, цвят-добре, не е водоустойчив, той има по-малко гънки, можете да го изтрийте, за да премахнете гънки, гънки може да се подобри.

Премахване на гънки, се разточва (плътно) в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да се подобри гънки.При необходимост прогладьте задната страна (не страна на изображението) при ниски температури, за по-лесно премахване на гънки. Да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо.

Цвят Моля, обърнете внимание, че при всеки компютър е различно резолюция на дисплея, така че цветът, показан на екрана, може да има хроматическую аберрацию.Ние ще направим всичко възможно, за да се избегне тази ситуация, благодаря ви за вашето разбиране.

Показване на размер

1, Размерът на фона: Ширина x височина.

2, Ако трябва да конфигурирате други размери, моля свържете се с нас.

За стрелбата

Следвайте инструкциите на снимката и вземете правилната поза.Често задавани ВЪПРОСИ Въпрос: Как да конфигурирате фон в продажба?О: Можете да изберете размера на директни покупки, просто трябва да спомена на вашата заявка, по време на плащане, аз ще се промени на изображението в зависимост от вашата заявка и подтвержду с вас преди доставка. Въпрос: Как да конфигурирате фон, който не е в продажба?О: Можете да изпратите снимки или идеи и желания от вас размер в екипа за обслужване на клиенти нашият графичен дизайнер ще направи за вас прави, тогава ще пратя да прави, за да потвърдите. В: имам файлове, които могат да се отпечатват директно, като ви изпрати?О: Моля, уведомете ни желания от вас размер.

Пиксел от изображението по-добре, само трябва да надвишава 3000px * 3000px или разрешение не по-малко от 300 точки на инч.

в противен случай отпечатък ще се размазва.Въпрос: Колко време ще струва изпращането ми на фона?О: Имаме нужда от 2-3 дни за обработка на поръчката, и след изпращане на поръчката ще бъде изпратено съобщение с напомняне.Ако искате да получите пратката, моля, свържете се с нас, за да изберете бърза доставка.Обратна връзка, Ако не сте доволни от сделката, моля, не се колебайте да се свържете с мен, аз ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се опитам да реши всеки проблем.Ако искате, моля, дайте ми пет звезден рейтинг.Вашето мнение е важно за мен, благодаря!

За прострочке И ако двете страни на фона на повече от 150 см (5 фута), фона ще е отпечатан от две части, с други думи, той повече не ще бесшовным.Но най-важното, за шев не попречи на снимките, ние склеим ги едно парче преди изпращането, в допълнение към горната му част не в джоба или на полюса.

Добави мнение

Вашият рейтинг: