Бяло Вретено Стрелки Кварцов Часовник Механизъм за Движение САМ Инструмент за Ремонт на плавателни съдове Високо Качество Прост и стилен дизайн

  • 1.11лв.
  • 1.80лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • комплекти инструменти механика, инструменти за автомобилни механици, домашно временна заключване, пластмасов замък време, либретта за бродерия на кръстат бод, специални механични инструменти, инструменти, мебели от метал, бродерия на кръстат бод хийли, таймер блокиране на човек, цифров заключване на време
  • Тип: Комплекти инструменти
  • Използването на: Бродерия на кръстат бод
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p206891

Бяло Вретено Стрелки Кварцов Часовник Механизъм за Движение САМ Инструмент за Ремонт на плавателни съдове Високо Качество Прост и стилен дизайн

Описание:

100% чисто нов и високо качество

Прост и стилен дизайн

Отличен за ремонт, подмяна или производство часа

Материал: Пластмаса + Алуминий

Размер на хоста: 55x55x15 мм (прибл.)

Размер на часовниковата стрелка: 60 мм (прибл.)

Размер на минутната стрелка: 85 мм (прибл.)

Размер секунди стрелка: 85 мм (прибл.)

Захранва се от една батерия тип АА (не са включени в комплекта)

Количество: 1 комплект (както е показано на снимката)

Забележка:

Насоки изработени от тънка алуминиева или желязна плоча след еднократна пробивания, въпреки, че на опаковката е добра, но все още не може да се избегне свиване при транспортиране на големи разстояния.Ако възникне такава ситуация, моля, леко гладките с пръсти.Това не засяга използването.

Инсталиране на насоки се прави умело.Три игли трябва да се определят поотделно и по възможност да не се застъпват.В противен случай това, че тези насоки може да не се проведе, ще се отрази на производителността.Моля, прочетете внимателно бележки, преди да купите.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, разберете, благодаря.

Пакетът включва: 1 комплект

За нас

Нашата компания е професионален кръст компания за електронна търговия с професионален персонал, професионални продукти и марки.

По принцип, ние сме ангажирани в търговията на едро и дребно със стоки.

Доставка

Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка.Ако искате да изпратите продукта експресна поща, моля, платете на допълнителни такси за доставка.Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни след приключване на плащането.

Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.

Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от доставка.

Възстановяване на парични средства

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки в рамките на 20 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск.

Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

Добави мнение

Вашият рейтинг: