Чаша За Игра На Зарове От Изкуствена Кожа, Преносима Чаша За Подреждане На Кубчета, Чаши За Игра На Зарове, Изкуствена Кожа, Шейкър, Лесен Гейм Аксесоар За Фестивала, Бар, Партита

  • 1.71лв.
  • 4.30лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y

Инв.: p209539

Характеристики

- Материал: PU

- Изработен от висококачествен материал и е трайна

- Удобна и гладка текстура, подходяща, за да я държи в ръка и да се чувстват добре.

- Лесен и компактен размер, лесен за носене и за съхранение

Свойства:

Размер: около 8,50x7,50x7,50/3,34x2,95x2,95 инча

Опаковъчен лист:

1 * Чаша за зарове

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Чудесен материал:] Чаша за зарове от изкуствена кожа - забавен и професионален инструмент за игри в забавни игри, елегантен интериор, изработен от висококачествени материали.

2. [Красив дизайн и приятен модел:] Модерен и красив шейкър за игра на зарове, преносим и компактен, чашки за зарове може лесно да се постави в пътна чанта в движение, заема много малко място.

3. [Многофункционална чаша за зарове:] Преносим шейкър за игра на зарове, красив, стилен и креативен, покрити с египетски мотиви, идеален за игра на покер, игри на измами, кости и други игри, които изискват игра на зарове.

4. [Идеален за забавления:] Лесно се различават от обикновените кубчета, чаши за игра на зарове от изкуствена кожа са перфектни за игра у дома със семейството си и могат да се използват за ежедневието или празнични партита.

5. [Удобно да се използват:] изящна изработка, кожена чаша за зарове е лесна и удобна за използване, тя също е доста проста, но много практичен дизайн.

Добави мнение

Вашият рейтинг: