високо качество на 888888 Безболезнен Лазерен Фотонен Эпилятор С Температура на Замръзване, Светкавица, Трайно обезкосмяване, Машина За Премахване на Окосмяване По Лицето

  • 80.02лв.
  • 160.03лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Време за зареждане на батерията: преди 2 часа
  • Живот на батерията: повече от 90 минути
  • Използването на: Бикини, Тяло, Лицето, Подмишница
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Пентенг
  • Тип елемент: Эпилятор
  • Вид хранене: Акумулаторна батерия
  • Брой дюзи: 1 - 2 бр.
  • Функция: Индикация за зареждане

Инв.: p212291

Безопасността на първо място

Това е устройство за обезкосмяване се използва най-новата технология епилация IPL, за да се прекъсне цикъла на прераждане на косата.Клинично резултати са доказали, че машината за епилация IPL безопасно, нежна, безболезнена, постоянна,, без странични ефекти.

Той също идва с предпазни очила за защита на очите при употреба на устройството.IPL Лазерна Епилация Инструмент За епилация За Премахване на Косата Домакински Слой Лед Opti Ice Точков Фотон Безболезнен Подмышечный Мултифункционален

Осем Регулируеми Източници на светлинна енергия

Система за епилация IPL има пет регулируеми настройки на светлинна енергия за осигуряване на щадящо, но ефективно лечение.Можете да регулирате нивото в зависимост от областта на кожата и растежа на косата.Колкото по-висока е енергията, толкова по-добре ефектът на епилация, но от съображения за сигурност, моля, опитайте се постепенно да се премине от ниско ниво към високо.

Уникална функцията за Компресиране на Лед

Нашата вградена ледената плоча за премахване на окосмяването по тялото, по-внимателно разработена с вграден охлаждащ механизъм, който може да балансира температурата на епидермиса и да го защити, намаляване на болката и эритему, повишаване на ефективността на IPL, лазерна епилация предлага по-комфортно и безболезнено лечение за вас.

Сверхдлинный срок на експлоатация

Лазерна перманентная епилация за жени с 900 000 огнища може да се използва за обезкосмяване на цялото тяло при 9-11 души.И той е проектиран като трайно прикрепените главата на светкавицата, за да се избегне риск от изтичане на светлината и неплотного контакт. не е захранван от батерии, моля, дръжте го свързани към електрическата мрежа по време на употреба.

Кандидатстване и удовлетворение

100% Нашето безболезнено обезкосмяване IPL се отнася за повечето части на тялото, включително и космите на краката, космите на подмишниците, космите на ръцете ми, линията на растеж на косата на челото, брадичката, гърба, корема, част от бикини линията и т.н. Когато се използва правилно, той също така е безопасен за използване, дори и за чувствителна кожа и чувствителни части на тялото.Бърз и лесен за употреба в домашни условия.

Добави мнение

Вашият рейтинг: