щанци за рязане на пеперуди 2019 нови щанци за щанцоване и дървени печати, подходящи за обикновените штамповочных машини на пазара

  • 31.95лв.
  • 46.30лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • брилянтна обица с ресни, обеца с външен ресни, щанци за рязане на вълна sizzix, пънк-обеца от хирургическа стомана, пробива с с ресни, класика подпечатан стомана, метал умира подгонянная стомана, калъпи за щанцоване на великден шипучки, магазин за модни обици, щанцоване са подходящи за sizzix big
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: kathu
  • Тип дизайн: насекоми
  • Номер на модела: KT030

Инв.: p214959

Уважаеми клиенти:

Моля, обърнете се към изображение за определяне на размера на 1 инч = 25,4 мм Нашите продукти се надявам да ви доставят огромно удоволствие.Това формовочное острието е с височина от 15,8 мм и е подходящ за обикновени штамповочных машини, представени на пазара.

могат да се режат различни видове материали.Например, хартия за картички, плат, кожа, магнитна хартия и т.н. Това ви дава възможност да опитате по-обширни материали в ръководството за работа.Следвайте неочакван ефект.

Специално напомняне: Този продукт се отнася до дървена форма.От технологията за обработка на дървесина, обикновено на ръба на борда на разположение дупки и пропуски, че не се засяга нормалното използване, моля, бъдете сигурни за закупуване.

След получаване на разписката за плащане, ние ще доставим на стоки в рамките на 3-5 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Поради митнически проверки, метеорологични условия и други причини ние не можем да гарантираме сроковете на доставка.

Ако имате нужда от спешна помощ, моля, свържете се с нас.Проследяване ще бъдат предоставени по електронната поща.Ако имате нужда от експресна доставка, моля, свържете се с нас за да получите ценова оферта.

Ако не можете да намерите своя любим продукт, можете да ми изпратите снимка, посочете предпочитания от вас размер, и ние ще го конфигурирайте го за вас.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа в работен ден.

Благодаря, че посети магазина ми.

Добави мнение

Вашият рейтинг: