Слот безжични слушалки с ниско закъснение Bluetooth-съвместима слушалка с автоматично conjugating 4.0

  • 143.78лв.
  • 221.20лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Стил: В ухото
  • Произход: Континентален Китай
  • Активно намаляване на шума: ДА
  • Принципът на вокализма: Динамичен
  • Информационни материали: Безжична връзка
  • Търговска марка: NoEnName_Null Няма име
  • Бутон за управление: ДА
  • Регулатор на силата на звука: ДА

Инв.: p21617

Характеристики:

ООТДТИ

ниска скорост на 50 ms: Безжична Bluetooth слушалка Cyberfox X1 Truewireless с патентованата технология Foxspeed lowlatency трето поколение ofFlydigi, сверхнизкая скорост от 50 милисекунди.Наистина достига неиндуктивной на латентността при игра.

Автоматично сдвояване и сензорно управление: вие трябва само Да отворите капака зарядно своята практика, и безжична слушалка автоматично и бързо стигна до вашето устройство сдвояване.Просто леко докоснете затычкам за уши, за да получите няколко функции.Обновяване на вградения софтуер, смяна на режими и мониторинг на хранене също могат да бъдат реализирани с помощта на нашите приложения за мобилни телефони.

Високо качество на звука и интелигентно намаляване на шума: Cyberfox X1 използва новото поколение адаптивни говорители с диаметър 13,4 мм, за да се гарантира високо качество на звука.Високоговорител с висока чувствителност и резолюция за създаване на най-високо качество на звука и по-пълен отговор на ниските честоти.Използвайте технология за потискане на шума, за да осигури на анимацията.

Пода-в ухото: Полу-ухо се използва за пълно намаляване на усещането за облекчаване на задръстванията и на чуждо тяло.Дори ако го носи в продължение на дълго време, той няма да се почувства особено тежко и болезнено, и той може да осигури комфортно носене, което е много подходящ за дълго носене по време на игрите.

Сверхдлинный живот на батерията и бързо зареждане: Flydigiuses най-новият флагман кораб Hengxuan с чип 2500IU, което значително намалява консумацията на енергия.Той поддържа един използването на слушалки до 6 часа, а на калъф за зареждане може да предостави допълнителен срок на служба на батерията до 30 часа.Зареждайте средно по веднъж седмично, а времето за зареждане е на 1,5 часа.

чисто нов и високо качество

Технически характеристики:

Материал: ABS

Версия, съвместима с Bluetooth: 4.0

Размер: приблизително 40x13 мм /1.57x0.51in

Пакетът включва:

1 x комплект Bluetooth-съвместими слушалки

Забележка:

Няма търговията на дребно опаковки.

Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Добави мнение

Вашият рейтинг: