Пълен размер Спортна стелка EVA Абсорбира Потта Спортни Дамски обувки

  • 29.04лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип елемент: Стелки
  • Височина стелки: ≤1 см
  • Търговска марка: ИФИТНА
  • Произход: DE(Произход)

Инв.: p2169

【Отнася до различни проблеми】

Да се определи плоскостъпие, облекчаване на плантарна фасциит, продължително използване на местни костите в подкрепа на разходка, високи арки, варус и други проблеми с краката.

【Висококачествени материали】

Материал EVA има отлични амортизация и аналгетичен ефект, а също така помага за поддържане на прохладата и има противоскользящим ефект.Полимерна ЕВА е добра амортизация и еластичност, намалява удари и облекчава болката в краката.

【Подсилва предложение на арх】

Плюсневые осовите възглавници имат функция за масаж.Можете да се чувствате привеждане в съответствие, когато ги нямаш.Освен това, те могат да предизвикат в краката дискомфорт, но те могат да се намали напрежението и умората на краката.Височина на свода на стъпалото е 30 мм, който може да осигури подкрепа за свода на стъпалото и комфорт за пациентите с подошвенным фасциитом и болка в петата, както и да се подобри стабилността.

【Препоръка】

Регулирайте стелки постепенно, може да се почувствате дискомфорт, когато започнете да се коригира.Първо, носете си 1 час на ден, след 8 часа на ден.Най-добре е да добавите половин час на ден, за да бавно да почиствате краката си.

Добави мнение

Вашият рейтинг: