Обичай капачки за ключове за механична клавиатура, GMK SOYAMILK Colorway, Cherry Profile, PBT, достъпна версия на Hiragana Dual Легенди

  • 48.30лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Капачки за ключове
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: СИСТЕМА EBERK

Инв.: p218155

НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ НА ПЪРВО МЯСТО

Този елемент е капачка за ключове, използван за механична клавиатура.Това не е клавиатурата.В страницата с детайли за продукта ние можем да използваме такива елементи, като клавиатура или други аксесоари, за да покажа как работи този продукт, но тези клавиатури и аксесоари не са част от този продукт.

Ако в полето за Вид на продукта, се появява думата "клонинг" или "Реплика", това означава, че този продукт е клонинг или реплика с оригинал, а не истински.И техническите характеристики могат също да изглежда много по-различно от оригиналния дизайн.Решете дали си струва да направят покупка, на базата на информация на страницата на продукта, а не на знанията си за истински стоки.

От друга страна, ако думите не са включени в вид на продукта, е един истински, автентичен съобщение или оригинален дизайн, дори ако на пазара има подобни проекти.

Преглед

"Освежаваща колекция, която се прави от детски кутии за обяд и послеобеденных закуски.Искрена почит соевому мляко, в което сме израснали и за който с топлината си спомняме".

"Ние прибра вдъхновение в винтажной кутия от соево мляко от една епоха, много преди нашата ера, надявайки се да създадете естетиката на ретроспективы, която припокрива с нашето детство".

- от STUDIOBLB, дизайнер SOYAMILK.

(Всъщност, обаче, соево мляко, съвсем близо отне от нашето време.За този родом от Източна Азия, като мен, соево мляко все още е най-често срещаният ястие в списъка закуска на моето семейство.Това е толкова класическо и в типично ястие, което в известен смисъл дори може да се сравни с пельменями.Ето ви бонус, ако случайно видите това: соево мляко, пръчка тест, сотирани в масло, и малко кисели краставички - вълшебната комбинация от китайски закуска.)

Има две версии на различни видове писма, включително и със стандартни латински обозначение и букви хирагана с двойно обозначение.Изберете най-подходящата версия, преди да я поръчате.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид на продукта: СОЕВО МЛЯКО (Клонинг)

Оринигал Десингер: универсален

Съвместимост с ключове и клонами Cherry MX

Съвместимост с ISO: Няма

Материал капачка за ключове: PBT

Символ/символи: Сублимация на коса

Профил: Череша профил

На разделителни ивици, както и разделителни клавиши: 2 от 6,25 U различни цветове

2-Степенна заключване на капака: Няма

Снимка

Добави мнение

Вашият рейтинг: