Лазерни Лъчи, DJ и Дискотека Сценична Парти на Звука на Активен RGB Led Проектор Функция на Времето с дистанционно управление за Коледна украса

  • 25.48лв.
  • 50.96лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Извинение: Професионална сцена и dj
  • Тип елемент: Ефект на осветяване на сцена
  • Стил: Светлина етапа DMX
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Напрежение: 5V
  • Търговска марка: Лигхиг

Инв.: p2184

Точка на продажба на продукта:

1. Мощни множество ефекти: осветление за дискотеки партита може да създаде 60 комбинации на изображения и да създаде по-добра атмосфера на сцената, благодарение на комбинация от няколко ефекти и качеството на проекция с висока разделителна способност.

2. Много функции: Светлини disco party имат автоматичен, звук, активационный, ефекта на светлинни и други режими на работа, и можете да изберете различни режими на работа в зависимост от вашите нужди.

3. Лесна инсталация: Лампа за проектор диско топка е изработена от висококачествени материали и може да се монтира на масата или на пода, или дори на тавана или просто на земята.Лампа може лесно да се инсталира за 2 минути.

4. USB-захранване и зареждане: акумулаторна вечерни тела могат да работят в продължение на дълго време след пълно зареждане.В сравнение с други лампи, нашите продукти могат да се използват без необходимост от кабели.USB портове за компютри, лаптопи, захранвания, зарядни устройства и т.н.

5. Широко приложение: етап вечерни осветителни тела са подходящи за вътрешна и външна декорация, декориране на спалня, обществени площади, пързалки, партита по повод рожден ден, семейни събития, дискотеки, барове, банкети, сватби, танци, хотели, караоке, концерти и други развлекателни места.

Описание:

Product name: мини лазерна лампа USB, проекционная лампа с гласов контрол, танцови настолна лампа, бар, лазерна лампа с дистанционно управление, атмосферни лампа

Размер: Входяща мощност, както е показано на фигурата: 100-240 vac 50/60 Hz

Почивен източник на захранване: DC5V 1-2A

Материал на корпуса: ABS + алуминий

Източник на лазерна светлина: зелена светлина при 532 nm, червена светлина при 650 nm

Led източник на светлина: RGB 3 в 1

Начин на управление: ръчно бутон, радиочестотни дистанционно управление RF433

Режим на възпроизвеждане: автоматичен, гласово управление, стробоскоп

Акумулаторна батерия: 18650 2200 mah

Списък на пакетите:

1x мини-лазерен лъч

1x дръжка лазерен лъч

1x кабел dc

1x Инструкция

1x дистанционно управление

1x комплект крепежни винтове

Добави мнение

Вашият рейтинг: