E9LC Свещ Титуляр Смола Мухъл, Цимент, Гипс Саксия Силиконови Форми Епоксидни Леярни Форми за DIY Кутия За Съхранение на Бижута

  • 61.13лв.
  • 78.38лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип елемент: Бижута, Инструменти и Оборудване
  • Търговска марка: ДЖАВРИК
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p218414

Характеристики:

ООТДТИ

Тази форма за плантатор с портрет на момиче изрязана с изискан и художествени елементи, изделия от саксиите стават уникално допълнение към вашия дом, бъдем един балкон, вътрешен двор и градина.it ви радост, спокойствие и приятна обстановка. изживейте своята стая или улична експозиция с растения и направете украса по-увлекателен.

Широк спектър на приложение на силиконова форма за саксии може да се използва за направата на по-малки съдове за сукуленти, свещници, съдове за съхранение и т.н. Форма може да се съхранява сукуленти, накити, монети и ключове, etc.it е много подходящ за изграждане на собствените си ръце или за вашите приятелите.

Екстремни, просто попълнете ги епоксидна смола, добавете малко блясък, прах от слюда, позлата, коса от течна смола, сухи цветя, перли, за да се получи цветна рана.когато залагате на готови съдове, те изглеждат страхотно силен.

Висококачествени материали, на нашите форми за катран, изработени от висококачествен силикон, гъвкави и издръжливи, лесно се отстранява и за почистване, както и за многократна употреба.

подарък, силиконова форма за саксии за сукуленти може да се превърне в уникален подарък за приятел, на семейството или на вас самите.

Технически характеристики:

Материал; Силикон

Пакетът включва:

1 Бр. Силиконова Форма За Саксия

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: