2 БР. Отварачката Ръчно Сигурен Отварачка за консерви С Гладък Ръб със Странично Отрязани, Ръчни Отварачки за консерви За Отваряне на Капачки, Сигурен Ръчно отварачка за консерви

  • 30.42лв.
  • 38.02лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p218898

2 бр. отварачката Ръчно сигурен отварачката Гладък улей със странична цепка, ръчни отварачки за консерви Безопасно изкачване на капака Ръчно отварачката ГЛАДКА БЕЗОПАСНА КАНТ: ЗА разлика от традиционните открывалок за консервени кутии, тази отварачка за консерви плячкосване на капака отстрани, лесно се завърта дръжката и устройство на шпиндела за рязане, рязане, остър нож и трайно, тя прави разрез през герметизирующую буркан дори и не оставя зазубренных ръбовете, осигурявайки ви по-спокойно, когато се използва.

ЛЕСНО ПОВОРАЧИВАЕМАЯ ДРЪЖКА: Дръжка консервного на ножа е изработена от ABS пластмаса с матово не-хлъзгава повърхност; режещата глава е изработена от легирана неръждаема стомана и острие от сплав, която е остра и не е лесно да изчезне, издръжлив и дълготраен.Голяма дръжка лесно се обръща, просто хванете за дръжката и завъртете я отстрани на 360 градуса, за да отворите кутията, като махнете цялата капака без усилие.Сигурен отварачка за консерви с гладки ръбове!

УДОБНА ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА: по-дълги извити нескользящая дръжка това ръчно консервного ножа ергономични и осигурява удобен захват.Конструкция с отвор за захващане позволява лесно назначени и се съхранява в кухнята, не заема много място, а също и удобен за носене при пътуване и къмпинги.

ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА: Нов ръчно отварачката нов дизайн облекчава покритие, без остри ръбове.Разрезът е толкова чиста, че при нужда ще можете отново затворете буркана, докато тя не бъде готов за употреба (въпреки това съхранявайте продуктите правилно).Отварачката лесно се почиства чрез ръчно пране в хладка вода с мек препарат за почистване след употреба, измийте и незабавна сушене.Уверете се, че е чиста и суха след всяка употреба, за да се предотврати появата на ръжда.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН РЪЧЕН отварачката: Нашият отварачката ще ви помогне лесно да отваряте всички видове консервени кутии, месни консерви, консервирани зеленчуци, консервирани храни за кучета и котки и т.н., Това е най-добрият инструмент за домашна кухня и кетъринг, необходими кухненски приспособление, различни предмети от първа необходимост за кухня, кухненски прибори, инструменти и аксесоари.

Цвят: червен + черно

Материал: Метал + Пластмаса

Съдържание на опаковката:

2 * отварачка за консерви

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: