Кутия за хапчета Седмичен 7-дневен органайзер за лекарства, витамини, 3 пъти на ден, преносим калъф за таблетки с големи отделни отделения за

  • 3.03лв.
  • 3.79лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Използването на: чанта
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p21986

Характеристики:

7 от офиси за пълно седмична състав таблетки

Можете да се сложи там някаква дребен детайл, декорация, хапчета и така нататък.

Помага да запомни вашите лекарства всеки ден.

Полипропиленова кутия, с размер по-малък и по-лек, удобен и практичен.

Той лесно запознат за цялостно почистване.

Спецификация:

Цвят: прозрачен, оранжево, червено, синьо, зелено

Размер: прибл. 15,8x6x2,7 см/6,22x2,36x1,06 инча

Материал: Екологично чист полипропилен

Пратката включва:

1 x Кутия за хапчета

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Висококачествени материали】 Дори ако ние използваме седмичен органайзер за хапчета за дълго време, лесно се повреждат. eekly хапчета organizer използва висококачествен контейнер за таблетки от ABS, без мирис, не само здрав и издръжлив, но също така е безопасен и екологично чист.

2. 【7-дневен органайзер за хапчета】 Седмичен планер таблетки се предлага в рамките на една седмица.Нека да планирате своята доза на седмица.Тъй като всеки контейнер има собствена капака и е самостоятелно, можете да го носите със себе си, където и да отидете, помага да запомни вашите лекарства всеки ден.

3. 【Предотвратяване на преливане на таблетки】 Седмично кутия за хапчета надеждно блокира органайзер за хапчета, за да се предотврати препълване на таблетки.Външен контейнер и всяка кутия за таблетки дневно имат бързо затваряне на капака.Всеки мениджър таблетки е бързо затваряне на устните.

4. 【Спестяване на място на дланта 】 Размерите на този седмичен сортировач таблетки представляват 6,22x2,36x1,06 инча; той е лек, преносим външен вид; разделени дизайн, който е по-удобен за потребителя, и нов, модерен прозрачен дизайн, който създава впечатление за лекота и удобство.

5. 【Широко приложение】 Седмични опаковки таблетки може да се използва не само за съхранение на твърди таблетки, като хапчета, витамини и т.н., Но може да се използва като кутия за бижута, за украса, за съхранение на малки предмети, като кламер, обеци, пръстени и т.н., Така че тя е много универсална.

Добави мнение

Вашият рейтинг: