3.9 mm Обектив 3 в 1 USB Ендоскоп Камера 720 P Промишлен Бороскоп Инспектиращата Змия Помещение за вашия Телефон Android

  • 44.55лв.
  • 69.59лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • камерата на ендоскоп, камерата на ендоскоп 4k, Тръба, ендоскоп, кабел
  • Използването На Ендоскоп Android: За проверка на автомобила, изпитване на домакински принадлежности, инспекция на тръбопроводи
  • Сертифициране: CE
  • Обектива (мм): 3.9 mm
  • Произход: Континентален Китай
  • Поддържани операционни системи: за Android, Компютър с Windows и Macbook
  • Име на продукта: 3 в 1 USB Ендоскопска камера
  • Вид кабели: твърд / мек тел
  • Търговска марка: ХГХУТ
  • Платформата на "умен дом": Други

Инв.: p220545

Характеристики:

1. Този endoscopio работи само с един системен телефон Android 4.0 и по-горе 4.1, 4.2, не поддържа система iOS; Поддържа Android телефон с OTG функция и UVC (вашият смартфон трябва да е истински, който има лиценз и поддържа външна фотоапарата, се уверете, че тя не предпазва външната камера).

2. Как да се определи дали в телефона OTG функция:

a. Трябва да имате OTG кабел.

б. Използвайте OTG кабел за свързване на телефона към някои устройства, като клавиатура, мишка, U-диск, а след това можете да го използвате в нормален режим, това означава, че телефонът има функция OTG.

3. Тази ендоскопска камера е камера с близък фокусно разстояние, фокусно разстояние е от 3 см до 10 виж, Ако фокусното разстояние е над 8 см, той не може да получи ясен образ.

4. Моля, прочетете внимателно посочените по-горе елементи.Моля, внимателно проверете дали телефона си, преди пускането на поръчката, в противен случай ние не носим отговорност за посочените по-горе причини.

Как да използвате:

1. На телефони с Android: Сканирайте QR код в ръководството, за да инсталирате приложението или инсталирате приложението от cd-rom диск, или последвайте линка за изтегляне, за да инсталирате приложението, след това върху работния плот мобилно устройство ще се появи икона, щракнете върху иконата продуктът е на разположение за употреба.Управлението на този эндоскопом за Android е много просто, просто изтеглете приложението и го поставете ендоскоп във вашето устройство, приложението автоматично разпознава му (моля, уверете се, че вашият телефон е с OTG функция, функцията UVC и поддържа външна камера).

2. Компютър: инсталирайте софтуер в компютъра fistly (от cd-rom диск, или го изтеглете от Интернет), след това отворете софтуер, поставете камерата в компютър, драйвер е инсталиран на вашия компютър автоматично.След това, тази камера може да се използва компютър със софтуер.

Спецификация:

Резолюция: 1280*720P

Фокусно разстояние: 4 см-500 см

Диаметър: 3,9 мм

СВЕТОДИОД: 6 Регулируеми бели светодиоди

Дължина на кабела: 1 М / 2 М /3,5 М /5 М (по избор)

Камера: 1/9 VGA COMS

Формат на снимки: JPEG

Видео Формат: AVI

Поддръжка на системата: Android/Windows 2000/XP /Vista/7/8/9/10

Кабели: Меки/ полу-твърда или Змеевидные

Широк ъгъл на визуален преглед: 70°

Адаптери: Micro USB към USB

Ниво на водоустойчивост: IP67

Температура: До 80 ℃

Добави мнение

Вашият рейтинг: