Преносим Маточната Вентилатор За Деца Безлопастный Вентилатор USB Акумулаторна Окачен Персонален Мини Вентилатор Голо Фен

  • 44.86лв.
  • 65.02лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: ФГХГФ
  • Произход: Континентален Китай
  • Съвместим марка/Модел: Няма

Инв.: p22190

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

[БЕЗОПАСЕН И МЕК СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ, ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ на РЕГУЛИРАНЕ на] Детски маточната вентилатор без остриета, който е лесен за носене, лесен и изглежда като слушалки на врата си.Конструкция турбини, проектирани без крила, на по-безопасно.При използване на вентилатор не е нужно да се притеснявате за това, че косата ще попаднат на лопатките на вентилатора.Ние избрахме хранително-вкусовата силиконов материал за инкрустация, мек и еластичен, устойчив на прегъване, не е деформиран, сигурно и няма мирис.

[3-6 часа И 3 степени БЕЗШУМНА РАБОТА] акумулаторни Батерии с капацитет от 1800 mah осигуряват продължителност на работа на 3-6 часа (зависи от различни степени).Намаляване на натоварването на конструктивен дизайн, кажете сбогом на громоздкостью.Голям фен за окачване на врата му, той помага на децата безгрижно да се учат.Регулиране на вятъра на трета предавка, като кликнете на бутона няколко пъти, можете да ясно да чуят как някой говори за вас или просто казва на компютъра.

[НЯКОИ СКРИПТОВЕ, ПРИЛОЖЕНИЯ И се СБОГУВА СЪС СТРАСТЕН МАСКА] Преносим вентилатор е много подходящ за четене на деца, домашни (1 прехвърляне, обдувающий вятър), на пътя, в училище или след училище (2 прехвърляне, хладен вятър), игри на плажа и на слънце (3 прехвърляне, студен вятър) и т.н. Той също така е подходящ за жени с тясна врата за работа, пътуване, туризъм, катерене и гледане на телевизионни игри.Този вентилатор спестява на бебето от прегряване по време на обучението си, и да защити точките от замъгляване при надетой маска.

Дизайн на електрически вентилатор: Носене на вентилатора

Източник на захранване: Акумулаторна батерия

Вид на закрепване: Преносим, Окачен на Шийката на фен

Вид на контролера: Кнопочное управление

Цвят: Бял

Материал: ABS + Силикон

Размер: 191x178x62 мм

Съдържание на опаковката:

1 * Носене на вентилатора

1 * USB кабел за трансфер на данни

1 * Ръководство на китайски и английски език

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Potencia-problemak-hu.eu, за да помоли за помощ:

Добави мнение

Вашият рейтинг: