15 Стъпки филтър за душ - Филтър за душ с смягчителем вода за твърда вода - душ Филтри за отстраняване на флуор

  • 47.72лв.
  • 91.76лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p223601

Филтър за душ HEALTHY WATER за твърда вода подобрява състоянието на кожата и ноктите, възстановява изтощена коса и отстранява неприятните миризми.Забравете за сухота, сърбеж по кожата и екзема с филтър за душата!

ВОДА БЕЗ ХЛОР - Потърсете дюза за душ с смягчителем вода?Филтри за къпане с твърда вода, са предназначени за отстраняване на хлор и намаляване на нивото на флуор.Опитайте филтър за вода в банята, и вие ще забележите разликата!

ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА УПОТРЕБА на Филтър за твърда вода за душ глави идва с 2 касети с мастило и подлежи на подмяна на всеки 4-6 месеца.Комплект филтри за душ с хлор ще работи около една година без загуба на налягане.

ИКОНОМИЧЕН - само за 7 цента на ден в продължение на филтър за душ се порежете разход на шампоан и време на измиване на косата.Филтър за вода с хлор ви позволява да спестите от скъпо струващи средства за грижа за косата и кожата.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - филтър за вода за душ, подходящи за всеки тип душата, такива като детски, ръчно изработени, дъждовна или филтър.Комплект филтри за къпане с твърда вода, включва в себе си всичко необходимо за бърза инсталация!

Цвят: сребрист + бял

Материал: метал

Съдържание на опаковката:

1 х пречистване на вода

2 x филтърни елемента

1 х водоустойчива лента

2 x тампони

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Филтър за твърда вода

Филтър за вода в банята

Филтър за душ за твърда вода

Филтър за системи за омекотяване на вода В Банята и Отзиви

Добави мнение

Вашият рейтинг: