Висящи Саксии От Растителни Влакна Висящи Кошници За Растенията Кошница за Съхранение с Кожени Каишки за Висящи Растения за Съхранение на Играчки 1

  • 20.52лв.
  • 41.87лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Кошница от ратан, Книга, Ратан, кошница с плодове за кухни, съхранение памук
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p224094

Висящи Саксии От Растителни Влакна Висящи Кошници За Растенията Кошница За Съхранение с Кожени Каишки за Висящи Растения За Съхранение на Играчките

Маркерная точка:

Стилен дизайн: опростен дизайн, неутрални цветове се съчетават с всякакъв интериор, с кожени джапанки за захващане, кошница от ракита повишава усещането за качество, атрактивен и функционална.

Висококачествен изплетен кошница: Изработени от естествена памучна въже ръчно изработени и ръчно плетене от пеньковой на въжета от естествени материали, здрав и дълъг живот, идеален окачена саксия за растения.

Вътрешно пластмасово покритие: Количката е оплетка пластмасово покритие вътре, по този начин, може да се използва като саксия, без да се притеснявате за протечках или тяхното замърсяване.

Лесно подвешивается: Няма пробиване, самозалепващи лепило куки от неръждаема стомана, лесни за използване, лесни за подвешиваются.

Най-добрият подарък: Тези кошници са подходящи за лична употреба у дома или в офиса, може да се използва като саксия, кошница за дрехи, кошници за съхранение, организатор за играчки, подарък за нов дом.

Описание:

Заглавие: подвесная кошница

Материал: растителни влакна

Тегло: около 300 г

Спецификация: около 20*16 см

Пратката включва:

1 * Окачен саксия

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.

Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: