FBIL-Автомобили Приключенска Играчка Състезателни коли Пистата Набор от Родительско-Детска Играчка Състезателни Жп Автомобил Паркинг Комплект Изключителни Приключенски Автомобилни Песни

  • 52.04лв.
  • 65.87лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 4-6y, 7-12y
  • Материал: Метални

Инв.: p225205

[Имитация паркиране] Логическо мислене, на места, паркинги, летища, автомобилното движение, което позволява на децата да намерят уникално местоположение всяко място, фалшиви логически способности и развитие на умения за мислене с помощта на търсене.

[Общуване между родители и деца] - Създаване на всяка една част, заедно с детето си, помагайте на бебето да расте, да се развиват практически умения и насочване на потенциалното му развитие и комуникативни умения.

[Изграждане е свързано с трудности] С помощта на инструкции за монтаж и тематични стикери децата могат сами да съберат играчка за пожарна паркиране.Родителите могат да им помогнат да се подобри взаимодействието с децата си и да развият мисловните умения.

[Висококачествени материали] Набор от играчки за гараж е изработен от здрава пластмаса и метал.Повърхността е гладка, безопасен и подходящ за деца.Идеален за игри в продължение на дълго време.Той съдържа малки аксесоари, подходящи за игри на децата.

[Упражняване на мислене] Стил на развитие на мозъка и монтаж помага на децата да наблюдават различни неща, способност за пространствена корелация, способност да променят логиката на мислене, развиват способността за зрително-моторна координация, развитие на способността за умствена координация и развитие на способности на мозъка.

Цвят: сив

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 х барьерная играчка

4 x кола (на случаен стил и цвят, не го приемайте посочените)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: