Настолен USB микрофон bluetooth5.0, ненасочено кондензаторен компютърен микрофон 360 °, функция за изключване на звука /на звука високоговорител

  • 52.18лв.
  • 91.54лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Сгъваем Калъф за Фолианта
  • Прилагането на размерите на преносим компютър: 10.2
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p227805

Настолен USB микрофон bluetooth5.0, ненасочено кондензаторен компютърен микрофон 360 °, функция за изключване на звука /на звука високоговорител

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

[360 ° ненасочено микрофон] се използва 360 ° ненасочено звукоснимающий микрофон, както и ефективен радиус на звукоснимания е 3-5 метра.Модерна технология за намаляване на шума, ясно и стабилно качество на звука, моментална връзка на нула разстояние, по-висока ефективност.

[Широко приложение] Поддържа повечето програми за конферентни разговори, като QQ, Skype, Zoom и т.н., Подходящи за малки конферентни зали или лична употреба.Идеален за видео разговори, гласов чат, слушане на музика, конференции, игри, дистанционно обучение, онлайн уроци, предавания на живо и много други.

[Настолен микрофон с вграден високоговорител] USB жична конферентен микрофон, вграден високоговорител, конфигурация с два високоговорителя, страхотно качество на звука и висока производителност.Това може да бъде добър музикален плеър.На тъчпада, регулиране на силата на звука, слушалки и микрофон.С помощта на бутона за изключване на звука, удобно за бързо прекъсване и възобновяване на повиквания.

[Щепсела и да играе] USB-интерфейс, щепсела и да играе, не е нужно да инсталирате драйвери, подходящи за настолни и преносими КОМПЮТРИ.Съвместим с операционните системи Windows XP / Windows 7/8/10 и Mac OS.Той също може да бъде свързан чрез бт 5.0 без кабели.

[Портативен дизайн] Мини-дизайн за по една ръка, така че той може да е да се съберат на масата в конферентната зала, без да заема твърде много място.

Размер: 12x1,7 см

Интерфейс: Type-C

Батерия: литиево-йонна батерия с капацитет 350 mah

Цвят: черен

Материал: метал

Съдържание на опаковката:

1 * Микрофон

1 * Кабел USB-usb-c (2 метра)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Potencia-problemak-hu.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

Добави мнение

Вашият рейтинг: