Disaster радио в слънчева батерия с самостоятелен захранването AM / FM / WB (NOAA), фенерче, зарядно устройство за мобилни телефони: смарт телефони и USB устройства

  • 38.97лв.
  • 58.16лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: окуб
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Стил: Преносим
  • Функция: Вграден говорител
  • Тип: AM / FM

Инв.: p22872

Актуализирана версия с по-мощни литиево-йонна батерия 3,7 В, с капацитет 1200 mah и пълноценни USB-порта.Много компактен, лек и удобен за переноске, но в същото време има много важни функции, които са необходими за всеки набор за оцеляване.

Това е радио must have спешно toolkit идва с радиостанцией с обхват от времето AM / FM / WB (NOAA), мощно led фенерче, дръжка динамо-машина, слънчева батерия, голям литиево-йонна акумулаторна батерия от 3.7 На 1200 mah (замяна) и USB зареждане радио.

Няколко начина за зареждане на радио: ръчна манивела за стартиране на вътрешния генератор на променлив ток, излагане на слънчева светлина за зареждане от соларен панел, функция зареждане на постоянен ток при свързване на кабел, micro-USB към компютъра.Това е автономно аварийно радио, на което вие и вашето семейство можете да разчитате по всяко време и на всяко място, във всяко време.

Това радио е подобрение в сравнение с други честота устройства, можете напълно зареждане на това радио чрез USB / AC / DC, слънчев панел или ръчна манивела, а след това, когато ви е необходима, можете да използвате радио за презареждане на мобилни телефони, iPhone, iPad, iPod, MP3 / MP4, USB устройства с никакъв добив.Други кривошипные зарядни устройства изискват непрекъснат ръчен добив за зареждане на устройството, но не е радио. USB кабел влиза в комплекта!Освен това, има вградена защита от презареждане и разреждане.

Този висококачествен радио с дръжки корпус е с водоустойчив корпус, така че това е идеално за туризъм, къмпинг, съхраняване в багажника на колата или на всяко възстановяване от комплекта.

Голям вграден соларен панел подхранва радио от слънцето или вътрешно осветление!

Малка преносима богат на функции радиостанция идеални за аварийно използване на закрито или на открито.

Радиото е предназначено за зареждане на множество малки електронни устройства.Идва със стандартен кабел USB-micro-USB.Можете да използвате USB порт за свързване с повечето устройства или да се свържете своя USB кабел за зареждане на вашите джаджи, като например мобилни телефони / мобилни телефони, Mp3, Mp4, iPhone, iPad, iPod и други.

3 начина на хранене радио (други батерии не се изисква):

1) Зареждане на коляно динамо-машина

2) Слънчева енергия

3) използване на USB кабел (включен в комплекта)

Характеристики:

3 Начина на включване: с помощта на ръкохватката динамо-машина, самозарядки от вградения слънчев панел или с помощта на USB-кабел (включен)

AM-FM радио

Погодная Ивица

Ярка Бяла Led Фенерче

Телескопична Антена

Вграден говорител

USB-порт за зареждане.

Захранва от батерия:

1200 mah / 3.7 на В Литиево-йонна

Работно напрежение: 2,7 до 4,2 На Максимум

Консумирана мощност: 0,5 Вата

Цвят: черен + червен

материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 * радио

1 * USB кабел за трансфер на данни

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: