20pcs пластмасови етажа чанти платно листа за бродерия, производство на акрилна прежда, плетене и плетене на една кука (10,2 x 13,2 инча)

  • 60.82лв.
  • 93.58лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Други
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p2348

20pcs пластмасови етажа чанти платно листа за бродерия, производство на акрилна прежда, плетене и плетене на една кука (10,2 x 13,2 инча)

РАЗМЕР на ПЛАСТМАСОВИЯ ХОЛЩОВОГО ЛИСТ - 20 опаковки чанти платно листа, всеки мрежест лист с размери 10,2x13,2 инча / 26x33,5 см (Ш x Д); Размерът на отвора е около 1.8 mm x 1,8 мм.

МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ клас- Пластмасови платна са изработени от качествена пластмаса, устойчив материал с прави и гладки ръбове, за допълнително удобство и лекота на използване.

УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА - тези платна от 7 прозрачни етажа листа лесно се режат до желания от вас размер или форма.И това може да се подобри ефективно за вас ръчно обект САМ.

РАЗНООБРАЗИЕТО от ЗАНАЯТИ - чудесно за направата на прекрасни бижута, маркиране, подложки за чаши, кутии за салфетки, стенни декорации и различни декоративни или поделочных проекти.

ИГРАТА е ВАШЕТО ТВОРЧЕСТВО - Белият цвят лесно да се покаже по някакъв друг цвят, който ви дава възможност да проявят своята креативност, за да създаде повече възможности.Гладки, издълбани дупки не зацепят прежда или конци.

ОСОБЕНОСТ НА ОКОТО НА ПЛАСТМАСОВИЯ ЛИСТ ХОЛЩОВОГО

Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав, няма мирис и экологичен.

Ясни, гладки, издълбани дупки не ще зацеплять прежда или конци.

Не се колебайте да я режеш до желания от вас размер или форма.

Отлично за плетене, плетене, тъкане, плетене на една кука, бродерия на кръстат бод, бродиране, шиене, бродерия и много други декоративни или занаятчийски проекти.

Цвят: Бял

материал: пластмаса

Аида: 7 точки

Размер: 26 см х 33,5 см

Съдържание на опаковката:

20 х Пластмасови Етажа чанти платно листа

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Potencia-problemak-hu.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

Добави мнение

Вашият рейтинг: