Набор от ключове за Ремонт на автомобили, Регулируем Разход на Гайковерт с механизма на палеца Муфа открит Гаечен Ключ Набор от Ръчни Инструменти за Ремонт на автомобили

  • 105.24лв.
  • 181.47лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Тип: Набор От Ключове Гаечных
  • Характеристики: Мултифункционален
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Хромованадиевая стомана
  • Търговска марка: Xzante

Инв.: p23878

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% оригинални и с безплатна гаранция след продажбата.

Гаечен ключ, известен също като открит гаечен ключ (или наречен с гаечен ключ) главно се разделя на двуглавият гаечен ключ и одноголовочный гаечен ключ.Широк набор от функции, основно в областта на поддръжка, оборудване, декорация на дом, ремонт на автомобили и други области.

Одноголовочный ключ определяне: голям промишлен одноголовочный ключ за петролната, химическата, металургия, енергетика, нефтопреработвателната, корабостроителна, нефтопродукти, машини и други промишлени отрасли.Инсталиране на оборудване,оборудване за поддръжка и оборудване,ремонтни дейности с използване на необходимите инструменти.Одноголовочный гаечен ключ споделя в метричен и имперски два.

Материал на гаечен ключ с една глава: Гаечен ключ с една глава от въглеродна стомана 45 или 40Cr (нашия материал за гаечных ключове), осигуряващ общото производство.

Цвят: сребрист

Материал: хром-ванадиевая стомана

Размер: 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 мм

Съдържание на опаковката:

12 Броя * Набор от гаечных ключове с гъвкава глава с механизма на палеца

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: