48шт 3/8 "5/16"Голи Медни Околовръстен Съвет Комплект Клемм За Кримпване на Електрически Кабели 4AWG 6AWG 8AWG Габарит Заваръчни Конектори

  • 45.79лв.
  • 48.19лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Съединител, клемма кабел конектор, от мед, околовръстен обжимная клемма
  • Номер на модела: Клемма с Кольцевым Фитил
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: CE
  • Тип: Връзка

Инв.: p24078

Описание:

Изработен от 100% отожженной мед, за да увеличите разхода на ток.

Че крие една бележка на уплътнението изолира влагата при запазване на сухи кабели

Размери на тел и бодли, проставленные на полагане

Може да бъде обжат или запоени

UL Тестван и Одобрен

Спецификация:

Брой: 48 бр.

Материал: Луженая мед с покритие

Размер:

6 бр. X 4*5/16"; 6 бр. X 4*3/8"

8 бр. X 6*5/16"; 8 бр. X 6*3/8"

10 Бр. X 8*5/16"; 10 бр. X 8*3/8"

Пакетът включва:

1 х 48 бр. Пръстен на Върха с предавателна

Спедиция

1. Продукта се изпраща в срок 3 работни дни след пълното заплащане.

2. Ако не можете да получите своите стоки навреме, моля, първо се свържете с нас, ние ще проверим и ще решим проблема в най-скоро време.

3. Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, както обикновено.Понякога се появяват малки забавяния, дължащи се на почивните дни или празниците.Ако не можете да ни поща след изтичане на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.

Връщане и Гаранция

Връщане:

Ако стоката DOA (не са пристигнали), купувачите могат да го върнете в рамките на 14 дни, ние го замени на нов продукт, след получаване на стока DOA.Моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно

Гаранция:

Всички стоки се предлага с базова гаранция от продавачите на 2 месеца, ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви предложим замяна без допълнително зарядно устройство (включително разходите за доставка) след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е повреден след 2 месеца, купувачите все още могат да го изпратите обратно, ние ще се свържем с доставчици или мануфактурой за получаване на гаранция.Купувачите може да се наложи да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем!

Добави мнение

Вашият рейтинг: